1,5-meteroplossingen met led-licht 1,5-meteroplossingen met led-licht
Back Back Nieuws

1,5-meteroplossingen met led-licht

13 mei 2020

Ook jouw organisatie heeft oplossingen nodig om social distancing makkelijker te maken. Met de lichtoplossingen van InventDesign zorg je dat jouw klanten, gasten, bezoekers of collega’s veilig bij elkaar kunnen komen. En heb je de beste én de mooiste oplossing voor social distancing te pakken!

Led-spots en Traffic Light Bars

De led-spots van InventDesign voor social distancing projecteren de gewenste sociale afstand in lichtcirkels op de vloer. Daarnaast heeft InventDesign ook Traffic Light Bars die, met rood of groen licht, aangeven welke looproutes open of gesloten zijn. Met deze twee lichtoplossingen maakt InventDesign afstand houden een stuk makkelijker. In winkels en sportscholen, in wachtruimtes en gangpaden. Bij kassa’s, incheckbalies en loketten. Kortom, overal waar veel mensen tegelijk in een gebouw of ruimte aanwezig zijn.

Heldere lichtcirkels op de vloer

Geen lelijke bordjes, stickers of tape meer. Wél heldere lichtcirkels op de grond, waarbij er tussen de middelpunten van de cirkels altijd minimaal op 1,5 meter afstand zit. De projectiespots worden standaard geleverd in wit licht en kunnen desgewenst ook een logo in de cirkels projecteren.

Traffic Light Bars

Horizontale ‘bars’ voor boven een gangpad of tussendeur in rood of groen licht die aangeven of je kan doorlopen. De kleuren zijn via een schakelaar altijd direct te veranderen. De profielen zijn leverbaar met enkelzijdige of tweezijdige ledverlichting en in lengtes van 1 of 1,5 meter.

Oplossingen combineren

InventDesign maakt het leven voor jouw bedrijf graag wat lichter. Met eenvoudige, duidelijke social distancing oplossingen in energiezuinig led-licht. Door de rood of groen kleurende Traffic Light Bars te combineren met de projectiespots – die ook pijlen op de vloer kunnen projecteren – heb je de beste én de mooiste oplossing voor ‘social distancing’ te pakken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!