1,5 meter afstand? 20 meter is beter vinden wij1,5 meter afstand? 20 meter is beter vinden wij
Back Back Nieuws

1,5 meter afstand? 20 meter is beter vinden wij

03 juli 2020

Waar het RIVM 1,5 mater afstand aanraadt zijn wij voorstanders van minimaal 20 meter uit elkaar. Hoe verder de deelnemers van onze roofvogel workshops uit elkaar staan des te mooier zijn de lange vluchten van de roofvogels naar de hand. Want dat is toch de essentie van de Birds@Work roofvogel workshops, vrij vliegende roofvogels en uilen.

En een hele geruststelling, roofvogels zijn vrij van het COVID-19 virus. Er zijn daarom geen zorgen dat zij dit kunnen overbrengen. Inmiddels mogen we met een onbeperkt aantal deelnemers buiten op het veld staan. We hebben ruim voldoende valkeniers en roofvogels waardoor groepen tot maximaal 200 deelnemers mogelijk zijn.

Uiteraard hanteren wij het strikte RIVM-protocol om besmettingen te voorkomen. Zo dragen de deelnemers een wegwerphandschoen voordat zij de lederen valkeniershandschoen aantrekken. Op de foto's zie je hoe wij te werk gaan. Contact tussen de deelnemers en de valkeniers blijft beperkt. Op afstand begeleiden we je in de wijze waarop je een roofvogel of uil op de hand draagt en hoe je deze naar je handschoen laat vliegen.

Laat je inspireren

Of je nu onze 1 uur durend Koninklijk Vliegen boekt of de 2,5 uur durende Teambuilding met Roofvogels die ook nog 100% WRI aftrekbaar is, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!