12 miljoen online kijkers volgen live A State of Trance 900 12 miljoen online kijkers volgen live A State of Trance 900
Back Back Nieuws

12 miljoen online kijkers volgen live A State of Trance 900

25 februari 2019

Trance liefhebbers uit meer dan 100 landen vonden zaterdagnacht hun weg naar het festival met tientallen grote acts in de Jaarbeurs Utrecht, aldus organisator ALDA. Het evenement was dit jaar ruim 7 weken van tevoren uitverkocht. Daarnaast volgden ook nog eens meer dan 12 miljoen kijkers uit 161 landen wereldwijd het evenement online via ASOT.TV.

Driemaal Armin

Als geestelijk vader van het festival, trad Armin van Buuren tijdens deze nacht maar liefst driemaal op als onderdeel van het ‘Lifting You Higher’ thema, inclusief een speciaal optreden op de Who’s Afraid of 138?! stage, waar hij voor het eerst sinds jaren weer achter de decks plaatsnam. Fans werden getrakteerd op een breed scala van Armin's meest iconische hits tot nu toe, maar ook op zijn recentere fan favorites en op enkele previews van nieuwe, toekomstige hits.

Het voor een Grammy genomineerde trance trio Above & Beyond gaf een fenomenaal optreden. Bovendien werd bekend dat Above & Beyond hun opwachting zal maken op Electronic Family, het grootste outdoor trance festival van Europa, dat op 20 juli bij Autotron Den Bosch plaats vindt.

California

Tijdens de live broadcast kondigde Armin van Buuren het grote nieuws aan dat A State of Trance op 29 juni aanstaande voor het eerst een groot festival gaat organiseren in California, Verenigde Staten. Deze nieuw aangekondigde show is onderdeel van de A State of Trance 900 wereldtour die onder meer nog langs Madrid, Miami, Kiev en Boom (Tomorrowland) zal trekken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!