Back Back Nieuws

100e Van Hool touringcar voor Koninklijke Beuk

08 januari 2010
De 100e Van Hool touringcar is deze week officieel afgeleverd aan Koninklijke Beuk BV uit Noordwijk, Nederland. Koninklijke Beuk zegt te blijven investeren in het nieuwste materiaal om haar touringcarpark op het hoogste niveau te houden. Afgelopen woensdag ontvingen de heren Dolf, Eric en Martijn Beuk de sleutels van hun nieuwste Astromega dubbeldekker. Een bijzonder moment, waarbij 3 generaties Beuk de touringcar officieel overgedragen kregen uit handen van de heer Filip van Hool, bestuurder en manager productie en verkoop.

1986 - 2010

De samenwerking tussen Beuk en Van Hool dateert al van 1986. Regelmatig werden nieuwe touringcars besteld en zo werd nu het 100e voertuig gebouwd en geleverd. "De firma Beuk heeft altijd speciale wensen gehad voor de uitvoering van de voertuigen. Speciale VIP-touringcars, hoogkwalitatieve binneninrichting, aangepaste stoelindelingen, streven naar optimaal comfort voor passagiers, bijzondere keukenuitrustingen en noem maar op," vertelt Monique Beuk.


Aangewezen partner

"Het is duidelijk dat Van Hool met zijn flexibel productieproces dan ook de aangewezen partner is om dit topmateriaal te leveren. Bij de nieuwste dubbeldekker is ook weer veel aandacht besteed aan de speciale uitrusting van de touringcar, maar ook aan het milieu. De TD927 is immers uitgerust met een MAN motor die beantwoordt aan de EEV normen, dus nog beter qua Co2 reductie dan de Euro 5 motor."

Volledig uitgeruste dubbeldekker
De TD927 is 14,10 m lang en biedt plaats aan 88 passagiers in 3 sterrenuitvoering. Verder is de dubbeldekker voorzien van een boordkeuken met magnetron en koelkast, radio/CD speler, DVD speler, geïntegreerde flatscreens, MP-3- en Ipod-aansluiting, een backcamera en zijcamera voor veilig en makkelijk manoeuvreren en aansluitingen voor notebooks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!