10 oktober: Zelfstandig 3.010 oktober: Zelfstandig 3.0
Back Back Nieuws

10 oktober: Zelfstandig 3.0

20 augustus 2019

De wereld verandert momenteel in een rap tempo. Grote ontwikkelingen hebben impact op je vakgebied en op jouw bedrijf. Om je bedrijf toekomstbestendig te maken en te houden, is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Tijdens het ondernemersevent Zelfstandig 3.0. Met het thema 'Klaar voor de toekomst' staat 10 oktober volledig in het teken van innovatie. Zelfstandig 3.0 wordt georganiseerd door PZO, de Nederlandse belangenvereniging voor zelfstandig ondernemers.

Tijdens het event word je uitgedaagd om het morgen anders te doen dan dat je gisteren deed. Dan blijf je in ontwikkeling en ontstaat er innovatie en groei – zowel persoonlijk als zakelijk.

Keynote spreker Jan-Henk Bouman zet je in een sneltrein van digitale verbijstering en voormalig cybercrimineel Rickey Gevers opent je ogen en maakt je bewust van de risico's van digitalisering. Tijdens de Walking Dinner kun je naast een hapje eten ook collega-ondernemers ontmoeten en vragen stellen aan experts tijdens de vraag maar raak markt. Tot slot volg je twee workshops naar keuze, waardoor je naar huis gaat met praktische handvatten die je de dag erna gelijk kan toepassen.

Wanneer?

Donderdag 10 oktober 2019

Hoe laat?

Inloop vanaf 16.00 uur, start programma 16.30 uur

Waar?

Miele Experience Center, De Limiet 2 te Vianen

Kosten?

Leden € 44,95 en niet-leden € 74,95 (excl btw)

Zichtbaar voor potentiële opdrachtgevers

Wil jij je als freelancer meteen zichtbaar maken voor de duizenden eventleveranciers en opdrachtgevers die dagelijks Events.nl bezoeken? Maak dan een freelancers profiel aan. Of bel ons voor meer informatie op 088 8860 100.

Gratis opdrachten plaatsen

Ben je op zoek naar een freelancer? Plaats dan gratis je freelance opdracht op EventJobs.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!