The ArkThe Ark
Back Back Nieuws

‘s Werelds grootste partycruise kondigt stage hosts aan

30 januari 2017
Op één van de meest toonaangevende cruiseschepen met een crew van 1.400 bemanningsleden voor 4.000 passagiers, worden tijdens The Ark zeven stages gehost door een selectie van ’s werelds bekendste en meest gerenommeerde clubs en party-concepten. Twee daarvan zijn de befaamde club Pacha en het legendarische house label Strictly Rhythm. Op 31 augustus 2017 vaart het grootste partyship ter wereld vanuit Barcelona voor een vierdaagse mini-vakantie naar Ibiza, Marseille en terug naar Barcelona.
 
Andere nieuwe toevoegingen bestaan uit de populaire platenlabels PIV en Click Records uit Amsterdam, het Belgische retro concept Age of Love, de techno pionier Kozzmozz en Zundays by Zillion, dat voor de eerste keer na de sluiting van de Antwerpse discotheek op het schip zijn befaamde concept laat herleven. Eerder toegetreden stage hosts zijn de smaakmakers elrow, clubinstituut Ministry of Sound en het techno event FACT uit Barcelona. Ook uit Amsterdam komt het toonaangevend electronisch muziekplatform Deep House Amsterdam, het  immens populaire Girls Love DJ’s‘ en het invite-only concept BABOAM. België drukt verder zijn muzikale stempel met hotspot Versuz, trendsetter Kelly Palmer en de hippe Kitsch Club.
 
Meer dan vijftig DJ’s uit verschillende elektronische muziekgenres zullen entertainment van het hoogste niveau voorzien. De eerste artiesten zullen op 15 februari worden aangekondigd.   

Mini-vakantie op The Freedom of the Seas
The Ark wordt georganiseerd door een Belgisch/Nederlandse organisatie en richt zich op een internationaal publiek, op zoek naar een mini-vakantie met de luxe en comfort van een cruiseschip en het beste aan elektronische muziek. The Freedom of The Seas is één van de paradepaardjes van Royal Caribbean. Dit schip wordt omgetoverd tot een uitzonderlijke club beleving met niet minder dan zeven verschillende stages,die het decor van de eerste editie van The Ark vormen.
 
Uiteraard bestaat de cruise uit meer dan feesten alleen. Culinair komen de gasten zeker aan hun trekken in één van de vele restaurants. Ook het indrukwekkende wellness center & spa en de vele sportfaciliteiten staan ter beschikking tot de passagiers. 
 
The Ark vaart vanuit Barcelona over Marseille naar Ibiza en terug van donderdag 31 augustus tot zondag 4 september 2017. De goedkoopste en duurste type kajuiten zijn reeds allemaal verkocht, er zijn momenteel nog plaatsen bechikbaar vanaf €899 per persoon, inclusief alle maaltijden, entertainment en non-alcoholische dranken. Prijzen variëren per type kajuit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!