Typical Dutch Games - VDK SportsEventsTypical Dutch Games - VDK SportsEvents
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Typical Dutch Games - VDK SportsEvents

 • Kon. Julianaplein 1
  2635 HD Den Hoorn (ZH)

  Tel: 06 10 55 90 64

 • Typical Dutch Games - VDK SportsEvents

In het kort

 • Typisch Hollands
 • Genieten
 • Sportief
 • Lachen
 • Uitdagend

Ga naar de website

Typical Dutch is een uniek door Vanderkruit SportsEvents samengesteld programma. Met zowel een indoor- als outdoorvariant, ben je met dit programma verzekerd van authentieke Oudhollandse gezelligheid. Een actief programma waarbij plezier voorop staat, maar waar er ook plek is voor Nederlands fanatisme.

Typical Dutch is geschikt voor iedere soort groep en is in het bijzonder zeer interessant voor internationale gezelschappen.

Outdoor sport- en spelen

Locaties door geheel Nederland en Vlaanderen. Van low budget tot exclusief en uiteraard heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Klootschieten
Bij het klootschieten maakt u een wandeling door bos, park of polder. Probeer in zo min mogelijk worpen uw kloot (een houtenbal gevuld met lood) naar de finish te werpen, humoristische situaties verzekerd. U speelt in teams van 4 personen tegen elkaar!

Pagschieten
Pagschieten: Een knots wordt van een afstand van tien meter door een wigwamconstructie geworpen. Een echt competitie onderdeel waar men knap fanatiek van wordt.

Kruisboogschieten
Knal er op los met onze originele Horton kruisbogen. Opspannen gebeurt met de voet en de schietafstand bedraagt ca. twintig meter. Spectaculair onderdeel.

 • Typical Dutch Games - VDK SportsEvents
  Vanderkruit - Typical Dutch Games - Klootschieten - foto: Carlo ter Elle Turbantia
 • Typical Dutch Games - VDK SportsEvents
  Vanderkruit - Typical Dutch Games - Jumbo Hamerspel
 • Typical Dutch Games - VDK SportsEvents
  Vanderkruit - Typical Dutch Games - Beugelen
 • Typical Dutch Games - VDK SportsEvents
  Vanderkruit - Typical Dutch Games - Kruisboog

Indoor- en terrasspelen

Gevarieerde spelensets met behendigheids-, wedstrijd- en denkspelen. Snel plaatsbaar in iedere horeca- of party locatie! Ook losse verhuur.

Oudhollandse Herbergspelen
Ouderwets gezellig vermaak voor jong en oud. Set van 6 houten tafelspelen waarbij behendigheid, reactievermogen en concentratie centraal staan. Ideaal als "break" tijdens feestavonden en recepties.

Jumbo-Hamerspel
Onze topper! Acht persoons wedstrijdspel! Verdedig met een hamertje twee uitgangen tegen het "aanstormende" balletje. Voorloper van de flipperkast! 

Beugelen en Notenschieten
Beugelen, Limburgs teamspel! Speel de bollen met houten scheppen door de beugel. Techniek en tactiek spelen een grote rol op de 9 meter lange en 4 meter brede baan. Ideaal te combineren met het Groningse Notenschieten.

Kinderspelen

Gevarieerde historische spelen voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Breugeliaanse Kinderkermis rond de Klimmast
Klim in de 4,5 meter hoge mast en luidt de bel. Onder de mast liggen strobalen voor de noodzakelijke veiligheid. Rond de klimmast worden in een vierkant van circa 15 bij 15 meter zestien Breugeliaanse spelen opgesteld.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden:

Global Adventure - VDK SportsEvents

Schotse Spelen - VDK SportsEvents

 

Voor vragen neem gerust contact op: 06 10 55 90 64 of ga naar de website.

Neem contact op met Typical Dutch Games - VDK SportsEvents

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Typical Dutch Games - VDK SportsEvents zal z.s.m. contact met u opnemen.