Brownys Events & ExperienceBrownys Events & Experience
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Brownys Events & Experience

  • Johan Huizingalaan 124d
    1065 JE Amsterdam

    Tel: 020 661 3830

  • Brownys Events & Experience

In het kort

  • Wij maken herinneringen. Samen.
  • Evenementen is wat wij doen. Groot en klein. Zonder restricties.
  • Sommigen stoppen bij het onmogelijke. Wij niet.

Ga naar de website

You name it, we’ll take care of it. Of het nu een evenement voor 5 of 5000 gasten is, het is belangrijk dat de juiste boodschap overkomt. Voor ons is het proces het allerbelangrijkste. Vanaf de allereerste brainstorm tot en met de daadwerkelijke uitvoering. Neem ons mee in jullie wereld en laat deze synergie tot een krachtige boodschap leiden. Met als uitkomst een evenement waarop met een grote glimlach en een heerlijk gevoel kan worden teruggekeken, in de wetenschap dat al het harde werken zijn vruchten heeft afgeworpen.

Locaties
Van Amsterdam tot Barcelona – gelukkig kennen wij veel locaties als onze broekzak. Locaties zijn er in alle soorten en maten en het is onze taak om dat ene pareltje te vinden die perfect bij de boodschap aansluit. Een goed begin is immers het halve werk

Leveranciers
Voor ieder evenement maken wij een zorgvuldige selectie van leveranciers. Waar ieder evenement anders is, zorgen wij altijd voor een aanpak op maat.

Hospitality
Eén van de grootste krachten Brownys is hospitality. Wij zetten altijd die extra stap, niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor elkaar. Geen vraag is te gek en wij maken het onmogelijke graag mogelijk, met een hele grote glimlach. Deze aanpak stralen wij ook graag uit naar alle andere crew die meewerkt aan een productie; samen maken wij het verschil.

Duurzaamheid
Alles wat wij doen, doen wij met zorg voor onze omgeving. Wij werken met zo veel mogelijk lokale leveranciers. Niet alleen omdat er ontzettend veel moois in onze directe omgeving verkrijgbaar is, maar ook om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Denk aan vegetarische catering, bio disposables, het recyclen en scheiden recycling van afval en LED licht in de trussen. En natuurlijk veel afspraken op de fiets.


Neem contact op met Brownys Events & Experience

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brownys Events & Experience zal z.s.m. contact met u opnemen.