A. Kuijf & Zn BV VerhuurbedrijfA. Kuijf & Zn BV Verhuurbedrijf
Back Back Evenementenverhuur

A. Kuijf & Zn BV Verhuurbedrijf

  • Noordenseweg 39
    2421 XW Nieuwkoop

    Tel: 0172 408 231

  • A. Kuijf & Zn BV Verhuurbedrijf

In het kort

  • Evenementententen
  • Podium-, en tribuneverhuur
  • Flexibel en snel
  • Allriskverzekering

Ga naar de website

A. Kuijf & Zn. BV 'Familiebedrijf met hart voor de zaak'

 
Al meer dan 85 jaar is Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. B.V. een bekende naam op vele evenementen in Nederland en België. Of het nu een groot, klein, sport-, cultuur- of bedrijfs-evenement betreft, door de jarenlange ervaring is de deskundigheid en expertise in huis om u een gericht advies te geven. Door de unieke all-in formule kunnen ook toebehoren, zoals de aankleding van tenten, cateringbenodigdheden, verwarming, airconditioning en aggregaten worden gehuurd. Voor elk evenement is er een passende oplossing. Van eenvoudig tot zeer luxe.
 
Kortom, voor een tribune, podium of tent, Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. BV biedt alles voor een geslaagd evenement!

Flexibiliteit en snelheid 

Dat zijn de kenmerken van Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. BV! U kunt erop vertrouwen dat er binnen afzienbare tijd de door u gewenste opstelling wordt gemonteerd en gedemonteerd. Personeel met kennis en jarenlange ervaring streven ernaar u optimaal van dienst te zijn.

All-risk verzekering

Uniek is de All-Risk verzekering. Deze dekt alle risico’s over de ingehuurde materialen. Hierbij moet u denken aan schade welke worden veroorzaakt door allerlei weersomstandigheden maar ook schade door vandalisme of diefstal. Het enige wat u rest is een eigen risico van € 500,-.  

Neem contact op met A. Kuijf & Zn BV Verhuurbedrijf

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van A. Kuijf & Zn BV Verhuurbedrijf zal z.s.m. contact met u opnemen.