Segway-Tour.nlSegway-Tour.nl
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Segway-Tour.nl

  • Segway evenementen door heel Nederland...

    Tel: 0341 434 747

  • Segway-Tour.nl

In het kort

  • Perfect voor teambuilding!
  • Op iedere gewenste locatie
  • Milieuvriendelijk

Ga naar de website

 

Segway rijden perfect voor teambuilding!

 

Segway rijden is de allerleukste manier om jezelf te verplaatsen, per definitie op 1,5 meter afstand van elkaar én in de buitenlucht. Door de stad of in de natuur, de Segway brengt je waar je maar heen wilt. De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Het is milieuvriendelijk, bijzonder leuk om te doen en ook nog eens heel veilig!

Segway rijden perfect voor teambuilding!

Maar Segway rijden, is dat niet moeilijk? Is dat niet gevaarlijk? Is dat leuk voor iedereen binnen mijn bedrijf? Het zijn vragen die we geregeld vooraf horen, maar de antwoorden zijn heel simpel: nee, nee en JA! Onze jarenlange ervaring leert ons dat iedereen Segway kan rijden. Zeker nadat ze deel hebben genomen aan onze Segway training van onze ervaren instructeurs. Een bedrijfsuitje wordt echt onvergetelijk als er Segways in het spel zijn. Laat je heerlijk rondrijden door deze elektrische zelfbalancerende voertuigen en geniet van de buitenlucht, de omgeving en van je collega’s. Teambuilding is nog nooit zo leuk geweest en je verrast je personeel, relaties en collega’s echt op een manier die ze nooit achter je hadden gezocht!

Het hele bedrijf met plezier op de Segway!

Los van het feit dat Segway rijden gewoon een heel leuke activiteit is voor het bedrijf, werkt het ook nog eens mee aan de naamsbekendheid. Want een heel bedrijf op een Segway, dat valt toch iedereen op?! Segway-Tour biedt ook mogelijkheden voor andere bedrijfsactiviteiten in combinatie met een Segway. Wat denk je van een Segway met reclame op jouw evenement of een Segway clinic tijdens een open dag? Dit alles kunnen wij voor jullie verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dus wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje vol plezier en avontuur? Dan huur je een Segway! Bij Segway-Tour staan wij voor je klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een Segway te huren op locatie of tijdens een event? Kijk dan op onze pagina voor Segway’s op locatie, mail of bel naar: 0341 434 747.

Neem contact op met Segway-Tour.nl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Segway-Tour.nl zal z.s.m. contact met u opnemen.