Segway-giganten gaan samen verder in een nieuwe formule!Segway-giganten gaan samen verder in een nieuwe formule!
Back Back Nieuws

Segway-giganten gaan samen verder in een nieuwe formule!

05 juli 2021

In 2010 zijn Wietze Schadenberg en Hans Bom vanuit Ermelo gestart met 10 Segways en in ruim 11 jaar zijn zij uitgegroeid tot de grootste landelijke speler in Segways bij bedrijfsevenementen en groepsuitjes. Zij kennen inmiddels de evenementenbranche als geen ander. De kracht van Segway-Tour.nl is dat zij door heel Nederland tourtjes op locatie verzorgen voor groepen, van Veere tot Groningen, van Den Helder tot Maastricht.

One-stop-shop

Bedrijven beginnen nu weer voorzichtig groepsuitjes te plannen. Segway rijden is leuk, per definitie op 1,5 meter afstand van elkaar én in de buitenlucht. Met de overname van IceBear Events wordt de vloot van Segway-Tour.nl vergroot met extra Segways, e-scooters en e-choppers. Dit maakt hen nog flexibeler. Segway-Tour.nl kan al grote groepen aan, maar na 1 juli kunnen zij vanuit eigen voorraad meer opties bieden. 'Dat maakt ons interessanter voor zowel kleinere groepen als grote multinationals: Een ‘one-stop-shop’ en ontzorgd worden, dát wil de huidige klant', aldus Wietze.

Landelijke dekking

De afgelopen maanden zijn Hans en Wietze druk geweest met de voorbereidingen voor de nieuwe toekomst en een unieke partnerformule. In samenwerking met evenementenbureaus en evenementenlocaties wordt na 1 juli een landelijke dekking bereikt. Kleinere groepen kunnen zo ook op locatie terecht. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!