Sonah Fine FoodsSonah Fine Foods
Back Back Eten & drinken

Sonah Fine Foods

  • Ondernemingsweg 50K
    1422 DZ Uithoorn

    Tel: 0297 244 442

  • Sonah Fine Foods

In het kort

  • Full service catering bedrijf in het hogere creatievere segment
  • Persoonlijke aandacht en verrassend maatwerk
  • Het onmogelijke mogelijk maken
  • Originaliteit voor het oog, sensatie voor de smaak en een beleving voor de geest

Ga naar de website

Sonah staat letterlijk voor Fine Foods.

 En dat nemen we elke dag zeer serieus, eenvoudigweg omdat we houden van voeding, van sfeer, van uitstraling, van originaliteit, kortom van ons werk. ‘Catering zit in ons DNA’.  


Bij ons is geen event hetzelfde, doordat creativiteit, passie en ambitie werkelijk door onze aderen stroomt. Onze creativiteit kent geen grenzen om een evenement naar een uniek hoogtepunt te brengen. Onze passie zorgt voor een continue drive om mensen te willen verwennen en versteld te doen staan, waar dan ook. Wij zelf noemen dit: een Sonah-memorabel event creëren. Deze culinaire ambitie is wat ons groot in ons werk heeft gemaakt, elke dag weer ondersteund door een “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. Dat maakt van Sonah en Fine Foods een gouden combinatie. En dat cateringniveau willen we elk event bereiken, dus ook voor die van jou, hoe klein of groot ook.

Sonah Fine Foods is een full service catering bedrijf in het hogere creatievere segment, waar culinaire expertise, persoonlijke aandacht en verrassend maatwerk centraal staan. Onze creaties prikkelen bij elk type event alle zintuigen. Originaliteit voor het oog, sensatie voor de smaak en een beleving voor de geest. Of dit nu is door middel van een artistieke creatie of juist door een authentieke eenvoud. Met creativiteit, lef en passie gaan wij elke catering uitdaging aan. Met als missie: “het onmogelijke mogelijk maken” of “het simpele vanzelfsprekende veranderen in een onvergetelijke herinnering”.

Bekijk hier een greep uit onze portofolio

Neem contact op met Sonah Fine Foods

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Sonah Fine Foods zal z.s.m. contact met u opnemen.