Neptunus B.V.Neptunus B.V.
Back Back Locaties

Neptunus B.V.

  • Neptunuslaan 2
    5995 MA Kessel

    Tel: 077 462 2444

  • Neptunus B.V.

In het kort

  • Neptunus, dé specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen
  • Wij bieden een enorme veelzijdigheid aan toepassingen

Ga naar de website

Al 75 jaar dé specialist in tijdelijke accommodaties en gebouwen

Neptunus is wereldwijd al 75 jaar trendsetter in het ontwerpen, produceren en verhuren van tenten, hoogwaardige accommodaties voor evenementen en tijdelijke gebouwen voor langdurig gebruik.
De creatieve, innovatieve gedachte achter ieder ontwerp wordt telkens weer vertaald in een oogverblindende, pasklare accommodatie, afgestemd op uw wensen.

Neptunus in de eventbranche

U kent Neptunus van grote projecten als bijvoorbeeld Wimbledon, Royal Ascot, Londen Fashion Week, Cirque du Soleil, Philips, Ordina Open, BMW en vele andere prestigieuze projecten binnen Europa. Onlangs heeft Neptunus zelfs de opdracht gekregen om het VIP-verblijf van 12.000 vierkante meter te plaatsen voor de Olympische Spelen 2012 te Londen. Maar ook op kleinere evenementen is Neptunus veelal te vinden als dé bouwer van de tijdelijke accommodaties.

De kracht van Neptunus

De kracht van Neptunus is dat ze de productie, het onderhoud en de logistiek in eigen beheer heeft. Het is namelijk niet alleen van groot belang een kwaliteitsproduct te leveren, maar dat ook nog eens in het met u afgesproken tijdsbestek te doen. Dat noemen wij service en betrouwbaarheid.
Daarnaast staan innovatie en ontwikkeling bij Neptunus hoog in het vaandel om de toonaangevende positie op het gebied van tentenbouw én het bouwen van demontabele accommodaties te behouden. U kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of onze architecten ontwerpen er de juiste accommodatie voor. Voor iedere gebeurtenis of happening waarvoor u tijdelijk extra ruimte nodig heeft.

 

Voor elk event de juiste accommodatie

Van 10m² tot 2000m² of zelfs nog groter, van basic tot luxueus. Het gamma van Neptunus is ontzettend uitgebreid. Alle tenten en semi-permanente accommodaties zijn onderling of aan een bestaande locatie te koppelen, waardoor een grote mate van flexibiliteit ontstaat. Desgewenst neemt Neptunus ook de gehele inrichting voor haar rekening. Er wordt u zo veel werk uit handen genomen; alle projecten kunnen namelijk turn-key worden opgeleverd.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden van Neptunus of een concept op maat?

Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op met Neptunus B.V.

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Neptunus B.V. zal z.s.m. contact met u opnemen.