Studio's AalsmeerStudio's Aalsmeer
Back Back Locaties

Studio's Aalsmeer

  • Van Cleeffkade 15
    1431 BA Aalsmeer

    Tel: 0297 753 600

  • Studio's Aalsmeer

Ga naar de website
Studio's Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. Onze uitgebreide, persoonlijke service en ongekende faciliteiten maken Studio's Aalsmeer tot een unieke locatie die bij iedere gelegenheid past.
 
Historie
Studio's Aalsmeer is een locatie met een prachtige, rijke geschiedenis: Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio's huisvestte. Tegenwoordig behoort het tot een van Nederlands meest unieke evenementenlocaties met, nog altijd, een groot hart voor entertainment en gastvrijheid.
 
Variatie
De diversiteit in ruimten, sferen, thema's en afmetingen is ongekend. In combinatie met de meest moderne faciliteiten kan er aan ieder evenement een passende invulling worden gegeven. Wist u bijvoorbeeld dat ons theater recent is voorzien van Nederlands grootste LED-schermen? Deze geven een geheel nieuwe dimensie aan uw bedrijfspresentatie, productintroductie, feest of congres. Laat u en uw gasten ook verrassen door een passende culinaire invulling en maak van uw evenement een onvergetelijke beleving.
 
Bereikbaarheid
Studio's Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Schiphol, onder de rook van Amsterdam en is zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er kan gebruik worden gemaakt van de uitgebreide parkeermogelijkheden op ons eigen terrein.

Neem contact op met Studio's Aalsmeer

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Studio's Aalsmeer zal z.s.m. contact met u opnemen.