Bioscoop GoesBioscoop Goes
Back Back Locaties

Bioscoop Goes

 • Da Vinciplein 2
  4462 GX Goes

  Tel: 0113 22 32 33

 • Bioscoop Goes

In het kort

 • 4 luxe filmzalen met ieder 160 stoelen, 2 gezellige foyers
 • Moderne beeld- en geluidsapparatuur in de zalen
 • Pal naast de A58 op nog geen minuut van de snelweg
 • Óók makkelijk te combineren met een evenement in de Zeelandhallen

Ga naar de website

Van congres en relatie event tot bijeenkomst, wil jij een zakelijk evenement organiseren? Bioscoop Goes zorgt ervoor dat de boodschap écht overkomt. Stel je eens voor: een presentatie op een enorm bioscoopscherm met indrukwekkend geluid. Of wat dacht je van een congres met meerdere sprekers in luxe zalen? Met onze sfeervolle foyers is er altijd een reden voor een borrel of feestje. De mogelijkheden voor zakelijke evenementen zijn bij Bioscoop Goes eindeloos.

Eetgelegenheid
Bij Bioscoop Goes draait alles om flexibiliteit, zelfs als het op eten aankomt. In onze foyer transformeren we moeiteloos naar de perfecte setting voor jouw evenement, of het nu gaat om een informele borrel, een uitgebreid diner of een formele bijeenkomst. Geniet van een ongedwongen sfeer en een veelzijdige ruimte die perfect past bij elke gelegenheid. 

 

Multifunctioneel en sfeervol: De Babbelaar

Op zoek naar een gezellige ruimte voor jouw zakelijke evenement of feest? De Babbelaar is de ideale keuze. Met 700m2 ruimte en een capaciteit tot 500 personen biedt deze sfeervolle locatie alles wat je nodig hebt. Geniet van basistechniek, decoratie en sfeervolle meubels, terwijl de oude projectoren, kleurrijke filmposters en sfeerverlichting zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Combineer De Babbelaar eenvoudig met de faciliteiten van Bioscoop Goes en/of Zeelandhallen voor een alles-in-één ervaring! 

 

Toegankelijkheid

Bioscoop Goes is gemakkelijk bereikbaar, direct langs de snelweg, met gratis parkeergelegenheid nabij de ingang. De zalen zijn gelijkvloers en bieden voldoende ruimte voor rolstoelen, inclusief een toilet voor mindervaliden. 

 • De Babbelaar - Bioscoop Goes
  De Babbelaar - Bioscoop Goes
 • Bioscoopzaal Bioscoop Goes
  Bioscoopzaal Bioscoop Goes
 • De Babbelaar - Bioscoop Goes
  De Babbelaar - Bioscoop Goes
 • De Babbelaar - Bioscoop Goes
  De Babbelaar - Bioscoop Goes

Wil je meer weten over het organiseren van een zakelijk evenement in Bioscoop Goes? Bezoek de website of neem direct contact met ons op. 

Neem contact op met Bioscoop Goes

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bioscoop Goes zal z.s.m. contact met u opnemen.