Culinary Art through passionCulinary Art through passion
Back Back Eten & drinken

House of Lords

 • Dobbeweg 28
  2254 AG Voorschoten

  Tel: 070 205 5355

 • House of Lords

In het kort

 • Vertrouwd en veilig
 • Flexibel en meedenkend
 • Maatwerk
 • Duurzaam
 • Uniek netwerk van toplocaties

Ga naar de website

 

De oorsprong van House of Lords gaat terug naar de jaren twintig van de vorige eeuw, als een chique restaurant aan de Lange Poten Den Haag. Achter de karakteristieke entreekoepel verpoosde zich de Haagse politieke elite en top van het bedrijfsleven. Belangrijke politieke en zakelijke beslissingen werden hier genomen. In de Eerste Wereldoorlog viel het restaurant in de smaak bij de Engelse officieren. Zij bespraken hier belangrijke kwesties. Hierdoor werd de naam van het restaurant in 1917 veranderd in: House of Lords. Het restaurant groeide uit tot een internationaal bekend Michelin-sterrenrestaurant en werd 25 jaar lang met bezieling geleid door Luc Talsma.

Het huidige House of Lords zet de klassieke waarden en tradities voort in een eigentijds kader en voegt daarmee een hoofdstuk toe aan de rijke geschiedenis onder leiding van Maître d’Hôtel Raymond Talsma en Patron Cuisiner Leon Harinck. Een eerbetoon aan vader Luc. House of Lords verzorgt inspirerende, stijlvolle en exclusieve catering in de regio Den Haag, Delft, Leiden en omgeving. Bekijk hier onze locaties.

De Haagse chique op een eigentijdse wijze. House of Lords catert van intieme verjaardag borrel, vernissage, housewarming, welkomstparty en huisconcert tot filmpremière, productpresentatie, themafeest of galaevenement in grotere locatie. Van elke gelegenheid wordt iets bijzonders gemaakt. 

Neem contact op met House of Lords

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van House of Lords zal z.s.m. contact met u opnemen.