Vondelpark3Vondelpark3
Back Back Locaties

Vondelpark3

  • Postbus 15945
    1001NK Amsterdam

    Tel: 020 639 2589

  • Vondelpark3

In het kort

  • Hartje Amsterdam
  • Onderdeel van Unlimited Label

Ga naar de website
In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3, het nieuwe restaurant in het voormalige Vondelparkpaviljoen. Na een grondige renovatie van anderhalf jaar is het pand in maart 2014 heropend voor publiek! 
 
Vondelpark3 maakt voor evenementen gebruik van de televisiestudio's van VondelCS, het nieuwe AVROTROS-verenigingshuis waar werkelijk alles om media, cultuur en opinie draait. Van televisie-opnames tot live-optredens voor de radio en van voorstellingen tot concerten: VondelCS is hét mediahuis van Amsterdam!
 
Buiten de programmering zijn de zalen van VondelCS beschikbaar voor evenementen. Wilt u een workshop geven in een omgeving met multimediale insteek? Wilt u borrelen in een pand waar praktisch alles om radio en televisie draait? Graag bespreken wij telefonisch met u hoe uw event optimaal gecombineerd kan worden met de culturele missie van VondelCS!

Naast de prachtige locatie en de multimediale mogelijkheden spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van evenementen voor Vondelpark3. Als geïnteresseerde heeft u contact met het Salesteam op het hoofdkantoor, dat u vanaf het initiële contact alle zorg uit handen neemt. Of het nu gaat om een kleine eenvoudige workshop of om maatwerk voor een grote groep gasten, voor ieder type event heeft het Salesteam een passende locatie en invulling.

Neem contact op met Vondelpark3

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Vondelpark3 zal z.s.m. contact met u opnemen.