De Winkel van SinkelDe Winkel van Sinkel
Back Back Locaties

De Winkel van Sinkel

 • Oudegracht 158
  3511 AZ Utrecht

  Tel: 030 230 3034

 • De Winkel van Sinkel

In het kort

 • Hartje Utrecht
 • Prachtig monumentaal pand
 • Veel mogelikheden

Ga naar de website

Geniet bij de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht.

Welkom bij de Winkel van Sinkel!
Eten & drinken op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Ontdek ons in een monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht. 

Zalen bij de Winkel van Sinkel, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Al vele gasten zijn je voorgegaan. Voor elk event vonden wij de perfecte zaal. Onze eventmanager zorgt voor een beleving die je altijd bij blijft. Wij zorgen er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. 

De Winkel van Sinkel heeft een gouden Green Key certificaat! 

 • De Winkel van Sinkel
  Balzaal Winkel van Sinkel
 • De Winkel van Sinkel
  Tuinzaal Winkel van Sinkel
 • De Winkel van Sinkel
  St. Laurens en St. Barbarakamer
 • De Winkel van Sinkel
  Gaanderij Winkel van Sinkel
 • De Winkel van Sinkel
  Binnentuin Winkel van Sinkel
 • De Winkel van Sinkel
  Serre Winkel van Sinkel
 • De Winkel van Sinkel
  Grandcafe Winkel van Sinkel

Bij ons vind je verschillende unieke ruimtes die zich perfect lenen voor feesten, partijen en vergaderingen. Meerdaagse congressen, een plenaire bijeenkomst of presentatie? Uw bedrijfsfeest of luxe diner viert u bij de Winkel van Sinkel.

Onze eventmanagers gaan voor een evenement dat voldoet aan je wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar je ideeën en nemen de tijd om samen rond de tafel te zitten en te sparren over de exacte invulling van je evenement.

De 'Balzaal' op de eerste verdieping heeft een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. En onze 'Tuinzaal' heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. De zaal 'Anton's bar' is warm van sfeer en modern ingericht. De imposante 'Grandcafé' op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel. Het ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis.

Catering
Een driegangendiner, walking dinner, buffet of barbecue? Onze chefs draaien er hun hand niet voor om. Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment aan hapjes voor het feest of de bijeenkomst! 

Audio Visueel
Wij bij de Winkel van Sinkel willen er graag voor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes geregeld wordt. Audio en Visueel mag hierin niet ontbreken, wij hebben hiervoor een preferred supplier. De firma Show-Rental uit Hilversum ontzorgd ons al jarenlang op dit gebied.

Binnenkort een leuk evenement? Kies voor een unieke ervaring!
de Winkel van Sinkel zorgt uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement.

Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat.

Neem contact op met De Winkel van Sinkel

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van De Winkel van Sinkel zal z.s.m. contact met u opnemen.