Aviodrome LelystadAviodrome Lelystad
Back Back Locaties

Aviodrome Lelystad

 • Pelikaanweg 50
  8218 PG Luchthaven Lelystad

  Tel: 073 528 2243

 • Aviodrome Lelystad

In het kort

 • 15 verschillende zalen
 • Van 4 tot 1.500 personen
 • Ruim 500 parkeerplaatsen
 • Vliegen in Cessna’s of test je flight-skills in de flight simulator
 • Centraal gelegen in Nederland

Ga naar de website
Aviodrome: zakelijke events op hoog niveau
 
Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad is niet alleen een populaire dagattractie, maar ook een unieke evenementenlocatie. Met 10.000 vierkante meter aan vliegtuighistorie en tal van sfeervolle zakelijke ruimtes staat Aviodrome garant voormemorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners, congressen en ga zo maar door.
 
Aviodrome is één van de 22 locaties van Libéma. Bijzonder zijn er bijvoorbeeld de replica van het Schiphol-gebouw uit 1928 en het stijlvolle filmtheater. Maar letterlijk tussen en in de vliegtuigen is er ook van alles mogelijk. Zakelijke evenementen bij Aviodrome zijn vanzelfsprekend ook te combineren met een bijzondere rondvlucht.

Hoger niveau  

Aviodrome tilt beurzen en evenementen naar een hoger niveau. Naast vijftien zakelijke ruimtes biedt deze locatie dus ook de mogelijkheid om écht de lucht in te gaan. Ervaar een rondvlucht in een historisch vliegtuig, helikopter of sportvliegtuig. Elk zakelijk event krijgt iets bijzonders bij Aviodrome. Wat te denken van een productpresentatie in een Boeing 747? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, natuurlijk ook in combinatie met een uitgebreide cateringservice. Een programma op maat is zo samengesteld!
 
Kijk voor meer informatie op de website van Aviodrome Lelystad
 

Neem contact op met Aviodrome Lelystad

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Aviodrome Lelystad zal z.s.m. contact met u opnemen.