organisatieorganisatie
Back Back

SSR zoekt planner / reserveringsmedewerker met organisatietalent (Fulltime)

Deze vacature is helaas al vervuld.
Bekijk het overzicht voor alle openstaande vacatures.

  • SSR
    3502 GD Utrecht
  • SSR zoekt planner / reserveringsmedewerker met organisatietalent

Ja, ik wil solliciteren

Contactpersoon:
Administratie/Backoffice

Direct solliciteren

SSR zoekt een planner/reserveringsmedewerker met organisatietalent (32-36 uur p/w)

Wie we zijn
SSR (Studiecentrum Rechtspleging) is het eigen opleidingsinstituut van de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Wij verzorgen de opleidingen tot onder andere rechter en officier van justitie en bieden een breed curriculum aan juridisch-inhoudelijke cursussen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap voor alle medewerkers van de rechterlijke organisatie.    

Taken

De basis van je werkzaamheden als planner/reserveringsmedewerker is het plannen van deze opleidingsactiviteiten. Jij zorgt ervoor dat voor jouw pakket aan cursussen tijdig docenten en locaties worden vastgelegd.
De juiste docenten benader je in overleg met de cursusmanager en ook voor de locaties zorg je voor een passende match met het gewenste leerdoel van een cursus.

We beschikken over een aantal eigen locaties, maar maken ook veelvuldig gebruik van externe locaties. Jij bent de contactpersoon voor de locaties en zorgt ervoor dat de juiste aantallen, zaalopstelling en dieetwensen tijdig worden doorgegeven. Je beantwoordt vragen en houdt eventuele wijzingen in de gaten. Je houdt je kennis van locaties up to date door evaluaties te monitoren of door externe locaties te bezoeken.

Van al je werkzaamheden verwachten we een inzichtelijke en nauwkeurige verwerking in ons administratiesysteem. Ook het onderhouden van gegevens in de relatiedatabase hoort hierbij.

Vereisten

We zijn op zoek naar een planner/reserveringsmedewerker die zowel mondeling als schriftelijk vriendelijk en duidelijk kan communiceren. Je beschikt over minimaal MBO plus werk- en denkniveau en bent zeer computervaardig (kennis van MS Office is een must).
Voor een deel van je werkzaamheden werk je soms meer dan een jaar vooruit, maar op andere momenten moet je snel en last minute kunnen schakelen. Jij weet daarbij het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen. Je werkt proactief en klantgericht.

Je hebt relevante werkervaring als planner/reserveringsmedewerker (b.v. bij een opleidingsinstituut of congrescentrum) en bent bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.

Wij bieden...

Ons kantoor aan de Uniceflaan in Utrecht is de plek waar wij elkaar en onze docenten en cursisten ontmoeten en waar onderlinge verbinding en inspiratie tot stand komt. Daarnaast is er de mogelijkheid om thuis te werken. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.471,07 en maximaal € 3.220,75 bruto (schaal 7 CAO-Rijk) per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling in een aanloopschaal is mogelijk. We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.

Organisatie-informatie:
Studiecentrum Rechtspleging - Werken bij de Rechtspraak

SSR streeft er naar de organisatie een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij, waarin iedereen de tijd en ruimte krijgt zich te ontwikkelen. Meer informatie over SSR, onze visie en ons aanbod kun je vinden op www.ssr.nl.
We zijn ook actief op social media (LinkedIn, Instagram, Twitter).

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tanja Kivits (teamleider facilitair en dienstverlening) 06 46 91 94 65.

Sollicitatiewijze
Maak je interesse kenbaar door uiterlijk 2 juni 2022 met toevoeging van motivatiebrief en CV te solliciteren door te klikken op de solliciteerbutton en via deze link: Planner/reserveringsmedewerker - Werken bij de Rechtspraak. De sollicitatiegesprekken worden gepland op 8 en 9 juni 2022. We verzoeken je om alvast rekening te houden met deze data.