organisatieorganisatie
Back Back

Junior Eventmanager (32-40 uur pw) (Parttime)

Deze vacature is helaas al vervuld.
Bekijk het overzicht voor alle openstaande vacatures.

  • MOS Events BV
    Ambachtsstraat 15
    3861 RH Nijkerk
  • MOS Events bv

Ja, ik wil solliciteren

Contactpersoon: José Vos
Sr. HR Adviseur

T: 033-2473400

Neem contact op

MOS Events bv is een onderdeel van MOS bv en gevestigd in Nijkerk.  MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie, (hybride) evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland. MOS heeft een professionele studio voor o.a. webinars en podcasts.

Taken

De Junior Eventmanager is met de Congres- en Eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere bijeenkomsten. Daarnaast ben je ook zelf verantwoordelijk voor de gehele organisatie van eigen ‘kleinere’ evenementen.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor het gehele registratieproces; van opzetten van het online registratieformulier tot het ontvangen van de deelnemers op locatie of online. Natuurlijk doe je dat nauwkeurig. Jezelf goed kunnen uitdrukken (zowel schriftelijk als mondeling)  in zowel de Nederlandse als de Engelse taal, is een vereiste.

Daarnaast houd je je bezig met de digitale platformen, die we inzetten bij online of hybride bijeenkomsten, het voorbereiden van werkmateriaal, het bijhouden van de informatieve website en overige communicatiemiddelen. Hierbij helpt het als je kennis hebt van MS Office en veel gebruikte online platformen.

Samen met de Congres- en Eventmanager zorg je er voor dat contacten met sprekers, commissies, locaties en overige leveranciers goed verlopen.

 

Kortom, mede door jouw passie voor organiseren van events, je administratieve talenten, je gevoel voor gastvrijheid en jouw verantwoordelijkheidsgevoel, komen mooie bijeenkomsten tot stand.

Reden

Ter versterking van ons team.

Vereisten

Als basis beschik jij over een relevante opleiding (afgerond). Heb je ervaring met het (digitaal) organiseren van kennisevenementen en congressen voor de non-profitsector, dan is dit in je voordeel. Dat je flexibel bent, lijkt ons logisch als je events organiseert. Verder ben je leergierig en in het bezit van een grote dosis positieve energie.

Wij bieden...

Een afwisselende zelfstandige baan, waarin je jouw ambities zelf vormgeeft. Je werkt samen met een team van gedreven collega’s en deelt kennis met elkaar. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en directe samenwerking met opdrachtgevers in een informele professionele cultuur. Ook bieden wij de mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken. 

 

Deze vacature is inmiddels vervuld: kijk op onze website www.mos-net.nl voor onze actuele vacatures (waaronder Secretaresse / Sr. Organisatie Assistent)

Neem contact op met Junior Eventmanager (32-40 uur pw)

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Junior Eventmanager (32-40 uur pw) zal z.s.m. contact met u opnemen.