organisatieorganisatie
Back Back

Coördinator Events (Parttime)

Deze vacature is helaas al vervuld.
Bekijk het overzicht voor alle openstaande vacatures.

  • CNV Connectief
    Tiberdreef 4
    3561 GG Utrecht
  • Coördinator Events

Ja, ik wil solliciteren

Contactpersoon: David Bruning
Manager

T: 06 - 53 37 14 31

Neem contact op
Direct solliciteren

Wie zijn wij?

CNV Connectief is dé vakvereniging van en voor mensen in het onderwijs, bij de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Wij komen op voor iedereen die werkt, gaat werken, werk zoekt of gewerkt heeft in de publieke sector. Samen met onze ruim 112.000 leden zetten we ons in voor goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. Dit doen we door afspraken te maken over werk en inkomen (cao, pensioen), door te helpen bij loopbaanontwikkeling en het bieden van rechtsbijstand als het tegenzit.

Taken

Wat ga je doen

De coördinator events is verantwoordelijk voor alle events die wij organiseren voor allerlei groepen leden en werkenden binnen de publieke sector, onze actieve vrijwilligers en onze stakeholders. Je bedenkt, coördineert, organiseert én regelt! Je doet dit uiteraard niet alleen. Je werkt direct samen met een collega coördinator events, die zich meer richt op de praktische kant van de werkzaamheden.

Voor de inhoud werk je samen met de projectmanagers. Zij richten zich op verbetering en vernieuwing van ons verenigingsbeleid en vrijwilligersmanagement. En de collega’s van het servicebureau ondersteunen je bij de uitvoering van de events en bijeenkomsten. Je rapporteert aan de manager Vereniging & Organisatie.

  • Je organiseert events en bijeenkomsten op verzoek van actieve leden en op basis van onze eigen activiteitenkalender.
  • Je spart met de klanten en projectmanagers over welke vorm van event het beste past bij de inhoud van de bijeenkomst.
  • Je toetst of de activiteit past in de eventkalender, welke coördinatie nodig is en hoe het event het beste kan worden georganiseerd.
  • Je bedenkt ook nieuwe vormen van events en bijeenkomsten, die aantrekkelijk zijn voor alle generaties leden en werkenden in de publieke sector.
  • Je zorgt voor een plan van aanpak en betrekt die mensen bij het plan om samen tot het beste resultaat te komen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de totale uitvoering, waaronder de locatie, aankleding, gastenlijst, uitnodigingen, faciliteiten en je bent het aanspreekpunt tijdens bijeenkomsten voor zowel de deelnemers als voor de locatiemanager.
  • Je communiceert helder en direct over de verwachtingen over en weer. Je zorgt ervoor dat het event goed verloopt.
  • Je weet acties te delegeren, en waar nodig spring je zelf in.
  • Je bewaakt onze huisstijl, houdt draaiboeken, communicatiemateriaal en planningen up to date en je evalueert of doet voorstellen voor verbetering.
  • Je werkt volgens vooropgestelde budgetten.

Vereisten

Wie ben jij

Je bent een organisatietalent met creatieve ideeën en met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent klant- en resultaatgericht. Je werkt planmatig en projectmatig en je kunt improviseren. Je geeft niet op en weet rustig te blijven onder stress. 

  • Je hebt hbo werk/denkniveau en 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring met het zelfstandig organiseren van evenementen en bijeenkomsten
  • Ervaring in het werken binnen een vereniging is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je werkt accuraat in het vastleggen en aanpassen van werkprocessen
  • Je bent oplossingsgericht, communicatief en sociaal vaardig

Wij bieden...

Wat bieden wij

Een boeiende baan in een dynamische omgeving. Waar je samen met je collega’s dagelijks zorgt voor een levendige vereniging en zichtbaarheid van onze organisatie. Wij bieden een marktconform salaris van maximaal € 3.398,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. CNV Connectief kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 verlofdagen, gratis woon-werkverkeer via openbaar vervoer, een uitstekende pensioenregeling en een modern flexibel werkbeleid (gezonde mis van werken op kantoor en thuis).

 

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met David Bruning, manager, telefoonnummer: 06 – 53 37 14 31

Je sollicitatie + motivatie kun je uiterlijk 27 oktober 2021 per e-mail sturen naar hrm@cnv.nl.

Neem contact op met Coördinator Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Coördinator Events zal z.s.m. contact met u opnemen.