WattrWorld: dansen op een uniek zeilschipWattrWorld: dansen op een uniek zeilschip
Back Back Nieuws

WattrWorld: dansen op een uniek zeilschip

24 juni 2021

De hele zomer varen ze uit; de imposante driemast zeilschepen zoals de Stedemaeght, de Sanne Sophia, Abel Tasman en de Amazone. Onder de vlag van WattrWorld kun je wekelijks genieten van een unieke beleving, onder het genot van de heerlijkste deephouse en techno beats. WattrWorld is een nieuw en uniek concept dat ontstaan is tijdens de coronapandemie. In deze gekke tijden zoeken we naar allerlei vormen van entertainment en vermaak en zo ontstond vorig jaar zomer het idee om te gaan varen. Toen dit jaar de eerste zonnestralen tevoorschijn kwamen werden de plannen verder uitgewerkt en inmiddels heeft WattrWorld al drie succesvolle en uitverkochte edities achter de rug. Dat smaakt naar meer!

XL Beyond editie

Vanaf 26 juni ligt er ieder weekend een imposant zeilschip klaar in de haven om uit te varen en staan grote artiesten namen je aan boord op te wachten om je de gehele dag te vermaken met hun beste tracks. En soms zelfs meer, want op zaterdag 3 juli staat er een XL Beyond editie op de WattrWorld agenda om met in totaal vier schepen uit te varen. De gehele zomer staan artiesten als Oliver Weiter, Mees Salome, Deer Jade, M.A.N.D.Y., Paul Sparkes, Michel de Hey, Joyhauser, Miss Melera, De Sluwe Vos, Secret Cinema en nog vele anderen voor je klaar om je tijdens deze unieke zeiltocht te vermaken met een heerlijke live set.

Testen voor toegang

WattrWorld neemt je graag mee op deze bijzondere trip; het belooft hoe dan ook een dag volop genieten! Dicht bij je favoriete dj, omringt door je beste vrienden en dansen tot de zon ondergaat. Ga je deze zomer mee? We staan klaar om je aan boord te mogen verwelkomen! Natuurlijk gaat alles wel volgens de veiligheidsvoorschriften zodat je eenmaal aan boord onbezorgd kan genieten van een geweldige dag. Daarom werken we met Testen voor Toegang en moet iedereen aan boord negatief getest zijn of gevaccineerd zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!