beurzen-congressenbeurzen-congressen
Back Back

Manager Events (Fulltime)

Deze vacature is helaas al vervuld.
Bekijk het overzicht voor alle openstaande vacatures.

  • Brabanthallen 's-Hertogenbosch
    Diezekade 2
    5222 AK 's-Hertogenbosch
  • Manager Events

Ja, ik wil solliciteren

Contactpersoon: Marjolein Grin of Myrl van Helvoirt
Recruiters

T: 0735282200

Neem contact op
Direct solliciteren

Sta jij bij je vrienden en collega’s bekend om jouw positieve, enthousiaste en sociale karakter? Heb jij een enorme passie voor eventmanagement en staat het overtreffen van de verwachtingen vanzelfsprekend op nummer één? Combineer je dit allemaal met natuurlijk leiderschap om op een positieve manier te coachen, sturing te geven en het beste uit je team te halen in termen van kwaliteit, omzet en resultaat?

Solliciteer dan nu!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma Beurzen & Evenementen!
Voor ons projectmanagementteam is echt geen dag hetzelfde, dat is een belofte waar we ons 100% aan kunnen houden. Elke dag werkt het team samen met de collega’s van sales, horeca en eventservices aan de gaafste evenementen, concerten, congressen en beurzen. Bovendien doen ze dat op een aantal mooie, gerenommeerde evenementenlocaties! Denk hierbij aan Brabanthallen, Zeelandhallen, Autotron, 1931 Congrescentrum, Expo Haarlemmermeer en onze nieuwste entertainmentvenue Mainstage in ’s-Hertogenbosch.

Voor ons energieke en bevlogen projectmanagementteam zoeken wij een gemotiveerde en enthousiasmerende manager.

Manager Events
(40 uur)

Taken

Als Manager Events geef je leiding aan een twintigtal projectmanagers en -medewerkers van Libéma Beurzen & Evenementen Zuid en West Nederland en maak je onderdeel uit van het MT van deze divisie. Als geen ander zorg jij voor verbinding, want bij elk evenement staat één ding centraal: onze opdrachtgevers en gasten. In het commerciële traject heeft sales de lead, maar van jou en jouw projectmanagers verwachten we nadrukkelijk ook een (commerciële) bijdrage in het salesproces. Op de eerste plaats ben je de peoplemanager en coach van jouw team. Maar bij complexe evenementen, vaak met impact op de omgeving van onze locaties, verwachten we dat je vanuit je kennis en ervaring, daar waar nodig, instapt en zelf de regie pakt.

Vanuit je enthousiasme, gedrevenheid en je passie voor eventmanagement en hospitality, laat je zien op welke wijze verwachtingen overtroffen kunnen worden. Voor jou bestaat er geen ‘nee’ en je ziet het als een must om samen met het team voor alle wensen en eisen van onze opdrachtgevers een oplossing te bedenken. Je weet als geen ander dat een strakke voorbereiding, planning, calculatie en daarbij de juiste communicatie en samenwerking met de collega’s op de vloer essentieel zijn. Daarbij bewaak jij het totaaloverzicht, de kwaliteit, het financiële resultaat én zorg je voor synergy tussen de verschillende events. Daar waar nodig hak jij, vanuit het grotere geheel, de knopen door.

Kortom, laat die organisers en hun gasten maar komen want jouw team is er klaar voor om hen de mooiste tijd te bieden!

Vereisten

Je bent een echte peoplemanager, coach en motivator en hebt een aantal jaren ervaring als leidinggevende van een groot team. Daarnaast heb je ruime ervaring met de totale organisatie van (grootschalige) zakelijke en of publieksevenementen met 5.000 en meer bezoekers.

Jouw persoonlijkheid en gastvrije DNA vinden we uiteraard erg belangrijk! Door je commerciële kijk, gastvrije karakter, overtuigingskracht en warme persoonlijkheid krijg je veel voor elkaar en weet je samen met jouw team organisers en gasten daadwerkelijk te verrassen.

Wij bieden...

Bij ons is een dag nooit hetzelfde. Houd je van afwisseling, dynamiek en eigen inbreng? Dan ben je bij ons op het goede adres! Wij bieden een arbeidsvoorwaardenpakket gebaseerd op de CAO dagrecreatie. Libéma kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, diverse kortingen op verzekeringen en een kortingsregeling voor Libéma producten. In deze functie bieden wij een leaseauto, laptop, smartphone en bonusregeling.

De standplaats voor deze functie is ‘s-Hertogenbosch. Als medewerker van Libéma maak je ook kennis met de Libémacademy, het introductie- en trainingsprogramma van Libéma.

De aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.

Enthousiast?
Sta je te popelen om te beginnen? Klik dan meteen op de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of ben je nog niet overtuigd? Neem dan gerust contact op met Marjolein Grin of Myrl van Helvoirt van de afdeling recruitment via recruitment@libema.nl.    

 

Neem contact op met Manager Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Manager Events zal z.s.m. contact met u opnemen.