Hotel Mennorode gaat verder als viersterren hotelHotel Mennorode gaat verder als viersterren hotel
Back Back Nieuws

Hotel Mennorode gaat verder als viersterren hotel

24 januari 2018

Het harde werken wordt beloond voor directeur Dave Storm en zijn medewerkers. Per 1 januari 2018 gaat Hotel Mennorode, na een metamorfose met productverluxing en een gewijzigde bedrijfsfilosofie, verder als viersterren hotel.

Geweldig resultaat van het harde werk

Volgens Dave Storm is dit een geweldig resultaat en ziet dit als een groot compliment richting de medewerkers. 'De afgelopen twee jaar hebben zij samen met mij ontzettend veel werk verzet om van Mennorode een nog fijnere hotel en meeting-locatie te maken.' Alle tweepersoonskamers zijn gerestyled en uitgerust met koffie- en theefaciliteiten, 'Pillow menu' en tal van  extra's. Tevens zijn alle kamers voorzien van een haardroger, make-up spiegel en 'Rituals' doucheproducten. Naast een douche zorgt ook de koffie voor een goede start van de dag. In samenwerking met 'Peeze' is de koffiebeleving op ieder moment van de dag verbeterd. Op culinair vlak is er ook veel gewijzigd, gasten genieten in een sfeervol gerestyled Grand Café, met aangrenzend terras, van een uitgebreide menukaart en voor wie liever op zijn kamer dineert biedt het hotel roomservice.

Intensieve training van de medewerkers

Wie denkt dat het alleen bij de styling en faciliteiten blijft heeft het mis, de afgelopen maanden zijn de medewerkers intensief getraind en begeleid op het gebied van gastgerichtheid en zij staan ook in 2018 klaar om de gast een goed verzorgd verblijf te bezorgen. Kortom Hotel Mennorode is klaar voor de toekomst.

Over hotel Mennorode

Op de Veluwe ligt op het centraalste punt van Nederland Hotel & Congrescentrum Mennorode. Het hotel kent een rijke historie en opende in 1925 haar deuren als Doopsgezind Broederschapshuis. Neem voor meer achtergrond informatie een kijkje op de website: www.mennorode.nl

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!