Vote Company verzorgt verkiezing The Hair X-perience 2018Vote Company verzorgt verkiezing The Hair X-perience 2018
Back Back Nieuws

Vote Company verzorgt verkiezing The Hair X-perience 2018

12 december 2017

De finale van de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon verhuist in 2018 naar The Hair X-perience in Evenementenhal Gorinchem. De awarduitreiking voor de leukste kapper en kapsalon vindt op zondag 3 juni plaats, tegelijkertijd met Nederlands grootste kappersevent. Fotomodel en presentatrice Kim Kötter zal de uitreiking op een feestelijke manier presenteren. Aansluitend is er een afterparty waar onder meer DJ Phaleriau (Valerio Zeno) en MC Alainde Lon optreden.

Specialist in verkiezingen

De organisatie van de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en Dutch IT Channel Awards. In 2017 werden de leukste kapper en kapsalon bekend gemaakt in Studio's Aalsmeer. In totaal brachten tienduizenden mensen hun stem uit.

Kwalitatieve toevoeging

In 2018 is de finale tegelijkertijd met The Hair X-perience en naar verwachting komen 800 tot 1.000 kappers op de uitreiking af. De bezoekers kunnen voorafgaand aan de awarduitreiking een bezoek brengen aan The Hair X-perience. 'We zijn erg blij dat we deze uitreiking naast The Hair X-perience mogen faciliteren,' laat de beursorganisatie weten. 'We zien het ook als een bevestiging dat de kappersbranche ons evenement echt omarmt heeft. Het wordt in 2018 nog maar de tweede editie, maar zo voelt het niet. The Hair X-perience lijkt in razend tempo een begrip te worden voor alle kappers in Nederland en zelfs omliggende landen,' aldus de beursorganisatie. 

Over The Hair X-perience 2018

Tijdens de eerste editie in 2017 kon The Hair X-perience rekenen op de belangstelling van ruim 3.000 bezoekers en meer dan 70 deelnemers. De aankomende editie is op zondag 3 en maandag 4 juni 2018. De locatie is opnieuw Evenementenhal Gorinchem. De organisatie gaat voor deze editie in ieder geval gehoor geven aan de vraag vanuit de kappersbranche naar meer aandacht voor het herenvak. Daarom lanceert The Hair X-perience een nieuw initiatief: Men's Area. De openingstijden van The Hair X-perience zijn op 3 en 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!