Merle de Boer #festivakMerle de Boer #festivak
Back Back Interview

Merle de Boer #festivak

15 november 2017

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Merle de Boer en ik studeer Event Management aan de NHTV in Breda. Ik ben met ondersteuning van school een onderneming op aan het zetten, Healthy Wealthy.

Wat voor onderneming?

Ik wil een lunchbox opzetten voor de zakelijke markt. Hierin zit een gezonde lunch met twee gezonde en een recept, waarmee ik mensen wil blijven motiveren om bewust en gezond bezig te zijn. Ik ben nu nog aan het brainstormen. Zo kwamen we net op het idee om met een food kraam op een festival te gaan staan met kleine boxjes die linken naar mijn grote lunchbox. Een leuke vorm van promotie.

Heb je ook al nagedacht over je digitale strategie?

Ja, ik wil een website met daarop recepten, tips & trucs, workouts en live chat, zodat je altijd vragen kunt stellen. Ik wil ook een keer in de week live sportles geven. Mensen kunnen via de laptop meedoen, het kost weinig tijd en ze hoeven nergens naartoe.

Wat is jou het meest opgevallen tijdens je bezoek?

Heel veel producten die tijdens festivals aanwezig zijn, maar we hebben nog niet alles gezien.

Door wie of wat laat jij je graag inspireren?

Fajah Lourens, omdat zij heel standvastig is en gaat voor haar doelen. Ze doet wat ze leuk vindt en is er fanatiek en leuk mee bezig. Dat heb ik ook. De mensen die mij steunen, inspireren mij om door te gaan.

Hoe ziet jouw ideale festival eruit?

Uitverkocht! Goed georganiseerd, voor en achter de schermen, zodat iedereen er met een experience uit komt. Ze hebben echt wat beleefd en vertellen het door aan anderen. Zelf vond ik Decibel geweldig goed geregeld, alles duidelijk aangegeven, goede campings en goed bereikbaar. Het is wel ver lopen maar dat weet je van tevoren. Volgend jaar wil ik er echt weer heen.

Fotografie > Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!