Standbouwers en eventexperts welkom op CoCreation 2020Standbouwers en eventexperts welkom op CoCreation 2020
Back Back Nieuws

Standbouwers en eventexperts welkom op CoCreation 2020

04 mei 2017

Van alle bedrijven die nu in Nederland actief zijn, is veertig procent binnen tien jaar verdwenen. De wereld wordt digitaler, sneller en duurzamer. Voor bedrijven die niet mee veranderen is geen toekomst. Deze vlieger gaat zeker op voor de standbouwsector, die dringend aan verandering toe is. Daarom organiseert Van Straaten, specialist op het gebied van innovatieve visuele communicatie, een reeks expertbijeenkomsten over de toekomst van standbouw.

CoCreation 2020-bijeenkomst

Tijdens de eerste 'CoCreation 2020'-bijeenkomst op 13 juni staat duurzaamheid centraal. Niels van Straaten, directeur van Van Straaten, is ervan overtuigd dat standbouwers zonder duurzame aanpak geen toekomst meer hebben. 'Elk merk dat zichzelf serieus neemt, neemt duurzaamheid serieus. Toch zien we dat veel standbouwers niet verder komen dan het publiceren van een duurzaamheidsstrategie op de website. In de dagelijkse werkzaamheden is daar niets van terug te zien. Nog steeds wordt er gewerkt met hout en verf. Nog steeds wordt er gewerkt met PVC en UV-prints. Nog steeds worden er grote vrachtwagens tot de nok toe volgeladen om vervolgens een week lang, met vier man, aan de opbouw van een stand te werken.'

Van ambitie naar actie

De ambitie van Van Straaten is om de hele standbouwsector echt duurzaam te maken. De visual brandingspecialist nodigt daarom experts uit de branche uit om op 13 juni de dialoog aan te gaan over het thema duurzaamheid. De eerste CoCreation 2020-bijeenkomst voor standbouwers vindt plaats in het inmiddels volledig PVC-vrije Van Straaten Experience Center aan de Schipholweg 939 in Boesingheliede.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor CoCreation 2020.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!