Back Back Nieuws

TV Workshop in Boeing 747

11 oktober 2006
70 medewerkers van woningbouwbedrijf Velsen stappen vrijdag 13 oktober in een Boeing 747 om mee te werken aan de TV Workshop van het bedrijf Z@PPtv. In groepen van 15 personen maken de medewerkers korte films met vliegen als thema. Z@PPtv biedt daarbij professionele ondersteuning met mensen uit het televisievak, en met professionele apparatuur.

 

De TV Workshop is een concept van Z@PPtv dat twee jaar geleden ontstaan is. KPN kwam met een verzoek om medewerkers eens zelf een commercial te laten maken, als onderdeel van een ‘change management traject”. Daarna volgden vele andere klanten zoals de Politie, de ANWB, Van Lanschot Bankiers en Akzo. Inmiddels verzorgt Z@PPtv zes workshops per maand.


Z@PPtv laat mensen zelf de hoofdrol spelen in hun eigen commercial, soap, korte film, talkshow of muziekclip. Regie, licht, geluid, acteren, grime, camerawerk en productie behoren allemaal tot de mogelijkheden. De deelnemers aan de TV Workshop wanen zich een hele dag ster op een echte filmset. De TV Workshop wordt door bedrijven ingezet als een spannend bedrijfsuitje, maar ook als instrument om medewerkers dichter bij elkaar te brengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!