Back Back Nieuws

Grote Zaal Nieuwe Buitensociëteit gerenoveerd

25 oktober 2006
De Grote Zaal van Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is gedurende de zomer volledig gerenoveerd en gerestyled. Met een warm kleurenpallet, speciaal voor Regardz ontworpen comfortabele stoelen, spectaculaire verlichting, dankzij led-techniek in ieder gewenste kleur te zetten, nieuwe airconditioning en digitaal geluid.

Aanleiding voor de renovatie was de lancering van de keten Regardz Meeting Centers afgelopen jaar, waartoe ook de locatie in Zwolle behoort. Regardz Meeting Centers positioneert zich als specialist in de markt van bijeenkomsten en onderstreept met deze grootschalige renovatie in Zwolle haar specialisme ook op het gebied van grote bijeenkomsten door de praktische behoeften van de gebruiker hoogwaardig in te vullen en de uitstraling eigentijds en onderscheidend te laten zijn en toch aan de wensen van de gebruiker aan te kunnen passen.

De Grote Zaal beschikt over 800 zitplaatsen voor zakelijke bijeenkomsten en congressen theatervoorstellingen en bij evenementen kan een gezelschap tot circa 1.250 personen ontvangen worden.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!