Back Back Nieuws

Outdoor festival Lakedance bij Aquabest

13 augustus 2007
Het outdoor festival Lakedance vindt dit jaar voor de tweede keer plaats op zaterdag 18 augustus. Op één van de mooiste locaties van Brabant: beachclub Sunrise aan het water van recreatiepark Aquabest. DJ’s die deze keer hun opwachting maken zijn: Benny Rodrigues, Ricky Rivaro, Brian S, Victor Coral, Jordy Lishious, Kruh, Dirk Dali en Medito.

Na drie eerdere Lakedance feesten, is de organisatie inmiddels door de wol geverfd. De vorige editie was op de dag zelf volledig uitverkocht. Het terrein bestaat uit een enorme dansvloer op het strand, overdekt door de perfect sky; een ronde doorschijnende zeilconstructie die schaduw biedt bij heftige zon dan wel droog je dansje doen mogelijk maakt in geval van regen. Nieuw is het 8x8 danspodium op het water. Er is ook een cocktailbar op het water.

Aquabest staat bij het grote publiek bekend als het recreatiepark waar op zomerdagen ontspannen gebadderd kan worden en waar jaarlijks Extrema Outdoor plaatsvindt. Lakedance is flink wat maatjes kleiner opgezet dan Extrema en wil haar intieme karakter graag behouden. Een festival voor zo’n 2500 bezoekers. Brabantse gezelligheid.
Met een erg dikke line-up en een prachtig decor met veel palmbomen.

Naast top DJ’s is er een live percussionist, Norman Soares, zijn er danseressen van Entertainment Matters en professionele cocktailshakers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!