Back Back Nieuws

Watervalfestival podium voor talentvolle jongeren

17 augustus 2007
Voor de vierde keer komt Waterval naar de Sloterplas, het ‘hart’ van Amsterdam Nieuw West. Waterval wordt gemaakt voor en met de bewoners van de Westelijke Tuinsteden. Het is een marktplaats voor allerlei soorten artiesten en samen zetten ze een afwisselend programma neer dat voortkomt uit de verschillende culturen van de buurtbewoners. Tijdens dit theater- en muziekfeest valt er een hoop te zien, te doen en te beleven. Eén van de hoogtepunten is Summerstage, door Ish en Studio West.


Vanaf vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september presenteren de Summerstage jongeren elke avond een showcase op het jongeren podium van Waterval.Iedere festivalavond zijn er tussen 19.00 – 22.00 uur diverse acts te zien. Summerstage is een uniek leerproject waar talentvolle jongeren uit Amsterdam Nieuw West werken met de masters van ISH en Studio West aan acts voor het Waterval Festival aan de Sloterplas.


Vanaf 17.00 uur is de Summerstage hang out op Waterval al open voor een koel drankje en een potje panna, breaken of DJ-en. De Summerstage hang out is dé plek waar jonge talenten uit West tijdens Waterval samenkomen om zich klaar te maken voor het podium en dan de wereld te veroveren. Waterval staat voor tien dagen lang muziek, dans, theater, film en nog veel meer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!