Back Back Nieuws

Opel hoofdsponsor Night of the Proms

22 augustus 2007
Opel wordt hoofdsponsor van de Night of the Proms. De 18e editie van de Night of the Proms vindt plaats in Ahoy Rotterdam van 15 tot en met 25 november 2007.

Stephan Hinneman, marketing manager voor Opel in Nederland: “Het evenement staat al jarenlang op eenzame hoogte door de unieke formule, die een zeer brede doelgroep van jong tot oud aanspreekt. Dit sluit uitstekend aan bij Opel, een merk dat qua doelgroep veel overeenkomsten vertoont en door het brede gamma aan modellen voor elk wat wils biedt. Vergelijk het maar met de gevarieerde line-up van de Night of the Proms.”

“Naast dat het evenement qua uitstraling en doelgroepen goed past bij het merk Opel biedt dit muziekspektakel een uniek platform voor relatiemarketing. Wij zullen ons met een aansprekend relatieprogramma specifiek concentreren op onze fleet- en leaserelaties. We zullen uiteraard ons dealernetwerk laten profiteren van de goede hospitality mogelijkheden. Uiteraard zal ook de Opel-rijder op een verrassende manier in contact komen met zijn of haar merk. Niet door overdadige naamplakkerij, maar door subtiele en relevante activiteiten en mogelijkheden, zoals een speciale parking voor alle Opel-rijders.”


Artiesten als Donna Summer, Macy Gray, Di-rect, OMD, Roby Lakatos en John Miles treden op onder begeleiding van het orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!