Back Back Nieuws

Origineel bedrijfsevenement als alternatief voor traditioneel kerstdiner

28 september 2012
zMaakt! culinaire evenementen organiseert in december Kerstbomen in de Akker: een uniek eindejaarsevenement voor bedrijven met hun relaties of medewerkers (met partner en/of kinderen). Het is een origineel alternatief voor bedrijven die weer eens wat anders willen dan het traditionele kerstdiner. Dit jaar vindt het evenement plaats van 6 – 16 december 2012 in het kerstbomenbos tussen Blaricum en Huizen.

Programma
De genodigden worden in het kerstbomenbos ontvangen met warme chocolademelk en glühwein. Vervolgens gaat iedereen zijn eigen kerstboom uitzoeken en omzagen. Na dit 'zware' werk is het tijd een voor een heerlijke winterse stamppot met hazenpeper, confit de canard en een goed glas wijn. Binnen in het, tot kerststal omgetoverde, houten chalet brandt natuurlijk de open haard en buiten zijn er grote vuren. Voor de liefhebbers staan er oud-hollandse folklore spellen klaar om onderling de strijd aan te gaan. De jongste kinderen worden ondertussen vermaakt met schminken en lampionnen versieren. Na afloop wandelen de gasten met lantaarns gezamenlijk door het donkere bos terug naar de auto’s. Ondertussen zijn de kerstbomen thuisbezorgd, die de gasten bij thuiskomst meteen kunnen versieren met het gekregen kerstpakket.

Sympathiek evenement
'Veel bedrijven vinden het een sympathiek evenement, omdat dit bedrijfsevenement ook zeer geschikt is om partners en kinderen uit te nodigen. Eerst lekker buiten met z’n allen de handen uit de mouwen steken en daarna genieten van mooie winterse gerechten en natuurlijk een goed glas wijn. Ondertussen worden de kinderen vermaakt. Het is een mooi ‘back-to-basic’ evenement in een informele setting, met een aantal leuke verrassingselementen,' aldus Maarten Beuningh, eigenaar van zMaakt!.

zMaakt! culinaire evenementen
zMaakt! is een cateringbedrijf en organisatiebureau van culinaire evenementen. zMaakt! organiseert ieder jaar in mei 'Asperges in de Akker”, een uniek Aspergediner aan de rand van de aspergeakker in Blaricum, zowel voor bedrijven als particulieren. Kerstbomen in de Akker is een winters evenement voor uitsluitend bedrijven, dat dit jaar voor de derde keer georganiseerd wordt.

Reserveren
Voor meer informatie, prijzen en reserveringen voor Kerstbomen in de Akker 2012  kunt u terecht op zmaakt.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!