Back Back Nieuws

Nieuwe uitgave van High Profile Locaties: Greater Amsterdam

27 november 2012
Uitgeverij High Profile Locaties presenteert Greater Amsterdam, een style paper voor opdrachtgevers die business events en meetings organiseren. De kwalitatief sterke en opvallend vormgegeven uitgave geeft een topselectie van de special event & meeting venues van Groot-Amsterdam.

Waarom Greater Amsterdam
‘Wat maakt het Amsterdamse locatielandschap uniek en waarom heeft de hoofdstad zo’n enorme aantrekkingskracht op vele merken? Omdat er iets broeit in Amsterdam. Iets dat verder reikt dan de monumentale panden, de hippe clubs en de 400 jaar oude grachtenbogen. We mogen trots zijn op ons erfgoed, want de stad bruist meer urban dan ooit. Met meer dan 500 special event & meeting venues en een totale capaciteit van 22.000 kamers in de diverse hotels, is het extra aantrekkelijk een evenement, jaarsessie, meeting of meerdaagse trip te organiseren in het kloppend hart van de Randstad. En juist daarom is het hippe Greater Amsterdam geboren en tot stand gekomen dankzij de medewerking van tientallen venues en opdrachtgevers’, aldus uitgever Ronnie Witjes.  


Ontwikkelingen
‘De wereld verandert in sneltreinvaart’, vertelt Ronnie verder, ‘en Amsterdam laat die ontwikkeling vol creativiteit en vrijzinnigheid tot uiting komen in haar locaties en events. Greater Amsterdam toont een representatief aanbod van deze venues met alle hun eigen unieke storytelling: Venue Reports. Tevens zijn Theme Pages samengesteld waarin locaties zijn gethematiseerd in bijvoorbeeld Design, Rooftop en Historical. Opdrachtgevers als Red Bull, SuperTrash en Philips geven inzicht in hun criteria, hun wensen en visie op de ontwikkelingen binnen het Amsterdamse locatieland. En tussen de regels door delen zij ook nog even hun learnings en favoriete venues in de hoofdstad…’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!