Back Back Nieuws

Holland Evenementen Groep sponsort de Eerste Nationale Kinderzwerfboekdag

11 oktober 2013
Een karavaan van 8 TukTuk’s van de Holland Evenementen Groep is 7 oktober het land in gestuurd om 1.000 kinderboeken uit zwerven te sturen. Kinderzwerfboek - onderdeel van Nationaal Fonds Kinderhulp, ondersteund door Uitgeverij Zwijsen – was op zoek naar een ludieke manier om hun doel te bereiken en kwam terecht bij Holland Evenementen Groep in Zoelen. ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel, vandaar dat wij zonder twijfel onze TukTuk’s ter beschikking stelden voor dit fantastische doel!’, aldus PR manager Babette Janssen.

Kinderzwerfboek
Een ZwerfBoekBende, gevormd door 10 kinderen tussen de 5-12 jaar, hebben de hele dag met de TukTuk’s boeken verspreidt. Het hoogtepunt van de middag was ongetwijfeld het bezoek aan burgemeester Aleid Wolfsen op het stadhuis van Utrecht.

Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Ze moeten ze daarna wel weer laten zwerven. Het voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat alle kinderen een kans krijgen om te lezen, wat cruciaal is voor de ontwikkeling van een kind.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!