Back Back Nieuws

Missie Max organiseert feestelijke dag voor militaire families

27 november 2013
MAX organiseert voor de zesde keer samen met de thuisfrontorganisaties van Defensie Missie MAX. Met een muzikaal programma steekt MAX het uitgezonden personeel en hun relaties een hart onder de riem tijdens de feestdagen. Dit bijzondere evenement vindt plaats op zaterdag 23 november 2013 tussen 10:00 uur en 16:00 uur op voormalig vliegkamp Valkenburg in Katwijk.

Commandant der Strijdkrachten Generaal Tom Middendorp: 'De onvoorwaardelijke steun van onze militaire families is zo belangrijk voor het goed functioneren van de militair tijdens een uitzending. Deze dag is speciaal voor hun! Een terechte blijk van waardering'.

MAX-directeur Jan Slagter: 'Als militairen op uitzending gaan, blijven familie en vrienden achter in Nederland. Voor beide partijen is het vaak erg zwaar om zo lang van elkaar gescheiden te zijn. Met Missie MAX brengen we militairen en hun dierbaren weer even dichter bij elkaar. We hopen de militairen en hun dierbaren hiermee te steunen en te bedanken voor hun inzet'.

Wat is Missie MAX
Missie MAX is speciaal bedoeld om het thuisfront van de uitgezonden militair en politieagent een mooie dag te bezorgen. Op deze dag kunnen relaties een persoonlijke (dvd) boodschap inspreken en zal er ook een live verbinding tot stand worden gebracht met de verschillende missiegebieden waar Defensie op dit moment actief is. MAX-directeur Jan Slagter gaat aansluitend met de persoonlijke boodschappen op reis.

Entertainment en catering
Naast het inspreken van de (kerst)groet is er ook een gevarieerd entertainmentprogramma voor de aanwezigen met optredens van verschillende artiesten, zoals: Berget Lewis, René Froger, Jannes en de cast van Soldaat van Oranje- De Musical. Daarnaast is er voor de kinderen genoeg te doen; er zijn onder meer simulatoren, een klimtoren en kinderen kunnen deelnemen aan een fotoshoot. De catering wordt ook dit jaar geheel verzorgd door Grand Catering.

Televisie-uitzendingen
Missie MAX zal worden uitgezonden op Nederland 1 op:
Zaterdag (deel 1): 21 december om 16.59 uur (HH: zondag 22 december om 01.51 uur)
Maandag (deel 2): 30 december om 16.35 uur (HH: dinsdag 31 december om 00.55 uur en 1 januari om 07:09 uur).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!