Back Back Nieuws

Cuisine on tour verzorgt première van Dreamgirls de Musical

01 oktober 2014
In het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is afgelopen zondag de musical Dreamgirls in première gegaan. Veel bekende Nederlanders kwamen de nieuwste voorstelling van producent Albert Verlinde Entertainment beleven. Cuisine on tour verzorgde, als hoofdsponsor van de musical, het culinaire programma van de premièrelunch en de afterparty. Jeroen Dona, directeur van Albert Verlinde Entertainment, complimenteerde de cateraar met haar performance: ‘Nooit eerder was de culinaire invulling tijdens een première zo goed, wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking’.

Arne Ramak, chef-kok bij Cuisine on tour, liet zich inspireren door de hoofdrolspelers. Hij vroeg ‘The Dreamettes’ naar hun smaakvoorkeuren en lievelingsgerechten. Dit leverde interessante input op. Met deze inspiraties stelde hij een driegangen ‘dream lunch’ samen. De gouden pinda’s, geserveerd tijdens het voorgerecht, spatten van de zwarte borden af. Tijdens de afterparty werden de 1.500 gasten verrast met diverse lievelingsgerechtjes van de cast waaronder Berget’s Burger en frisse Dreamsalads.

Cuisine on tour heeft een nieuwe weg ingeslagen door een verbintenis aan te gaan met deze musicalproductie. Door middel van de evenementen en de communicatie rondom de musicalproductie ziet de cateraar kansen om haar landelijke naamsbekendheid, producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en nieuwe potentiële opdrachtgevers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!