Back Back Nieuws

Zwolle thuisbasis voor Holland's Got Talent

20 juli 2013
Na de zomer start een gloednieuw theater- en eventseizoen voor Odeon De Spiegel theaters waarbij Holland’s Got Talent de aftrap doet. Voor het eerst is Zwolle de thuisbasis van de bekende talentenjacht die uitgezonden wordt op RTL4. De auditierondes vinden plaats van 31 augustus t/m 6 september in de Rabozaal. De Rabozaal van De Spiegel is dankzij de goede akoestiek gekozen als het beste podium voor de vele duizenden auditanten die op het grote podium jury en publiek moeten gaan overtuigen van een plek in de volgende ronde.

Pareltjes
´Wij zijn enorm blij dat wij met Odeon De Spiegel theaters het podium mogen bieden aan dit grote event. Een week lang bijzondere, gekke en inspirerende artiesten-in-de-dop over de vloer, waar misschien ook wel pareltjes tussen zitten voor ons als eventorganizers´, aldus Audrey Kruisdijk.

Hollands Got Talent 2013/2014
De show die iedereen met talent een podium biedt, wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Robert ten Brink. Nieuw dit seizoen is actrice en presentatrice Chantal Janzen die is toegevoegd aan de jury. Chantal zal samen met de juryleden Dan Karaty en Gordon al het talent beoordelen. Holland’s Got Talent is vanaf komend najaar te zien op zaterdagavond bij RTL4.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!