Back Back Nieuws

Zwolle nieuwe thuisbasis voor Holland's Got Talent

26 oktober 2013
Theater De Spiegel in Zwolle is dit seizoen de nieuwe thuisbasis voor de vijf auditie rondes van Holland´s Got Talent. In de eerste week van september heeft het Zwolse theater meer dan 160 acts en ruim 6500 bezoekers mogen verwelkomen.

Vanaf zaterdag 26 oktober is de brede talentenjacht weer te zien bij RTL 4. Het gezellige programma dat heel Nederland een podium biedt, wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Robert ten Brink. En er is een nieuw gezicht. Naast Dan Karaty en Gordon maakt Chantal Janzen het deskundige jurytrio compleet.

Nieuw talent
Naast een nieuw theater, een nieuw decor en een nieuw jurylid, komen er dit seizoen acts voorbij die nog niet eerder te zien waren in een talentenjacht. ‘We hebben die dagen de meest bijzondere acts voorbij zien komen. Variërend van een twaalfjarige messenwerper die de jury laat zweten achter hun desk tot een headbangende pony. Maar ook een acrobatische dalmatiër, steltenlopers en de ontdekking van een groot nieuw opera-talent. De kijker krijgt het allemaal te zien!’, vertelt Audrey Kruisdijk, Salesmanager van Odeon De Spiegel theaters.

‘Zaterdag gaan we met chips en cola op de bank zitten en kijken naar de eerste uitzending van Holland´s Got Talent! In eerste instantie niet om de kandidaten te zien hoor, maar om te kijken hoe ons mooie theater De Spiegel en de stad Zwolle in beeld worden gebracht!’, aldus Kruisdijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!