Back Back Nieuws

Zwolle Event Center opent vandaag haar deuren

09 september 2010
Het is een spannende dag voor Zwolle Event Center. Vanmiddag, donderdag 9 september, opent het nieuwste event center van Nederland haar deuren op spectaculaire wijze. Met een belevingsvolle openingsact worden de aanwezige gasten niet alleen op ludieke wijze welkom geheten, maar maken zij direct kennis met de mogelijkheden van deze veelzijdige locatie. Op de opening worden ruim 300 gasten verwacht.

Ludieke act
Zwolle Event Center beleeft een bijzondere dag. Aan het eind van de middag opent het nieuwe event center haar deuren. Op de opening, die gecombineerd wordt met de regionale BOB-borrel, worden ruim 300 gasten verwacht. Door middel van een ludieke act maakt het aanwezige publiek kennis met de veelzijdigheid van deze locatie.


Libéma
Zwolle Event Center is de nieuwste aanwinst van exploitant Libéma en biedt ruimte voor meetings, congressen, relatie-events en bedrijfsfeesten van 250 tot 3.500 gasten. Deze locatie gaat, door een samenwerking met Heuvelman Sound & Vision en Stagelight, over een volledig licht- en geluidsplan beschikken en wordt daarmee een zogenaamde plug & play locatie. Hiermee wordt ingespeeld op de stijgende vraag naar kant-en-klare meetinglocaties.

Plug & Play
Zwolle Event Center is geïntegreerd in IJsselhallen Zwolle wat een uitbreiding van een event tot 7.000 gasten mogelijk maakt. Libéma biedt al twee andere plug & play locaties: Eventron (op het terrein Autotron Rosmalen) en het nieuwe 1931 Congrescentrum Brabanthallen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!