Zwier breidt uitZwier breidt uit
Back Back Nieuws

Zwier breidt uit

20 februari 2024

Deze winter heeft Zwier een spannende stap gezet! Er was geen sprake van een winterslaap, want er is hard gewerkt met focus op grotere zakelijke groepen ontvangen en meer slaapplekken voor meerdaagse bijeenkomsten. Ze merken dat hier steeds meer behoefte aan is. Geen standaard hotel, maar op een unieke plek verblijven zodat er genoeg tijd is om met je team in verbinding te komen en een volgende stap te zetten.

De droom van Zwier is om nog meer mensen te inspireren. Door mensen te laten vertragen, stil te staan en te reflecteren. Dat betekent dat er meer ruimte nodig is om mensen te ontvangen. Bij het tekenen rolden 6 nieuwe Havenhuizen uit, gesitueerd rondom de zwemvijver. Met de bouw van deze Havenhuizen ontvangen we het hele jaar door zakelijke gasten en creëren we uiteindelijk 48 slaapplekken op ons terrein. De Havenhuizen zijn een slag ruimer dan de Havenhuisjes aan de haven en hebben 3 aparte Havenkamers. Ze hebben dezelfde look & feel als de Havenhuisjes. Er is al begonnen met de bouw.

Meer impact

Er worden steeds vaker meerdaagse bijeenkomsten voor zakelijke gasten georganiseerd en er wordt steeds meer gebruik gemaakt van elementen zoals een ademsessie, yoga of meditatie om meer impact te maken. Soms wordt er een heel business retreat mee gefaciliteerd.

Drie toffe locaties

Met drie toffe locaties - de Werfplaats, BovenBoten en Drijvende Kracht - is er ruimte om grote groepen te ontvangen. Vanaf 6 mei zijn de eerste Havenhuizen beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!