Back Back Nieuws

Zuidpool locatie voor eerste standhoudersborrel Festivak

09 oktober 2011
Festivak zal op 16 en 17 november voor het eerst plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Voor de standhoudersborrel hoeft de organisatie niet ver uit te wijken, de aan de RAI grenzende winterse evenementenlocatie Zuidpool zal de borrel op 16 november huisvesten.

 

Winterse wonderwereld

Zuidpool, dat begin oktober van zomerse horeca- en evenementenlocatie Strandzuid wordt omgebouwd tot winterse wonderwereld, is tevreden met deze samenwerking. ‘Het is voor ons ontzettend leuk om allerlei verschillende partijen uit onze eigen branche op bezoek te krijgen’, zegt Bram van Es, commercieel directeur van overkoepelende organisatie Unlimited label en mede-bedenker van de exploitatie van Strandzuid tijdens de winter.

 

Geschikt voor beursgerelateerde evenementen

‘Wij werken vaker samen met de Amsterdam RAI en externe beursorganisatoren, zo hebben wij dit jaar veel samen gedaan voor Horecava en IBC. Als de fly-over van het congrescentrum wordt gebruikt tijdens de beursen, kunnen bezoekers direct vanaf het beursterrein bij ons naar binnen lopen. Dit in samenwerking met onze ervaring maakt Zuidpool uitermate geschikt voor alle beursgerelateerde evenementen, ook voor Festivak’, aldus van Es.

 

Aanmelden

Naast toegang voor alle standhouders, heeft Zuidpool 50 extra plekken beschikbaar gesteld voor evenementenbureaus en andere branchegenoten. Aanmelden voor één van deze plekken is mogelijk door een mail te sturen naar Joris Benink, j.benink@unlimitedlabel.com.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!