Back Back Achter de schermen

Zorg dat je bij het benefiet branchefeest aanwezig bent: ReddingsVestifal

30 september 2015

Wij willen jou en jouw relaties van harte uitnodigen voor het benefiet branchefeest ‘ReddingsVestifal’, dat wij samen met EvenementContact organiseren. Het evenement zal naast veel ‘fun’ ook in het teken staan van het Rode Kruis (en bootvluchtelingen).

Een groot aantal partijen uit de evenementenbranche verleent zijn medewerking aan dit initiatief, waaronder IDEA, Xsaga, Buro Barcode, Dechesne & Boertje en LiveOnlineEvents. Ook de nieuwe aanwas is erbij betrokken, dankzij de hulp van een grote groep studenten van de Fontys Academy for Creative Industries.

Awareness
Het doel van de avond is awareness creëren. Want het is vreselijk wat al deze vluchtelingen hebben moeten doorstaan en nog steeds meemaken. De angst, de onzekerheid, het verlies… Een goede opvang om vervolgens door te kunnen zou het minste zijn wat we als land kunnen doen en daarom gaan alle opbrengsten van de avond direct naar het Rode Kruis. Zo houden we ons allemaal bij onze leest: het Rode Kruis weet om te gaan met schrijnende, precaire situaties als deze en de branche weet hoe een event te organiseren én de banden te verstevigen. Samen slaan we de handen ineen.

Pakkende artiesten, waaronder Wende
Dat wil zeker niet zeggen dat dit een neerslachtige avond wordt. Integendeel, het festivalprogramma van ReddingsVestifal staat bol van netwerken en entertainment; van DJ’s en pakkende cabaretiers tot dance acts en bekende artiesten. Zo zijn wij zeer vereerd met de komst van Wende (Wende Snijders) die onderdeel zal zijn van het plenaire gedeelte. Deze briljante zangers / performer / theatermaker weet de gevoelige snaar bij iedereen te raken. Alleen al haar optreden wil je niet missen! En dan is de line-up nog maar net begonnen: bekijk hier de artiesten en sprekers die hun medewerking verlenen aan ReddingsVestifal en zorg dat je er zelf ook bij bent.

Studio’s Aalsmeer
Deze speciale avond verdient een bijzondere locatie: Studio’s Aalsmeer. Een zeer diverse evenementenlocatie met een hart voor en van entertainment. Alles ademt ‘live’ in Studio’s Aalsmeer (je kent het vast nog: ‘we schakelen nu live over…’). En live betekent bij Studio’s Aalsmeer ook direct, oprecht en onbewerkt. En, met een knipoog naar entertainment. ReddingsVestifal is dan ook in goede handen bij deze – goed bereikbare – locatie!

Informatie en ticketverkoop ReddingsVestifal
– 14 oktober 2015 van 17:00 tot 00:00
– Studio’s Aalsmeer
– Tickets zijn te bestellen voor €29,50 (100% donatie aan het Rode Kruis) via deze link!
– Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar www.reddingsvestifal.nl.

Wij hopen jou van harte te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond. Want door een ticket aan te schaffen en aanwezig te zijn, laat je ook jouw hart spreken en steun je daarmee direct het Rode Kruis!

Fotocredits foto Wende: Gregor Servais

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!