Zonnige 12e editie Utrechtse HaringpartyZonnige 12e editie Utrechtse Haringparty
Back Back Nieuws

Zonnige 12e editie Utrechtse Haringparty

20 juni 2022

De twaalfde editie van de Utrechtse Haringparty was weer een succes! De formule met de Hollandse Nieuwe, de zon en de hoge dosis gezelligheid werkte weer verbindend voor de Utrechtse ondernemers.

Traditiegetrouw is Restaurant Zuiver in Utrecht het decor voor de Utrechtse Haringparty, het netwerkevent voor Utrechtse sponsoren, partners en genodigde ondernemers. Na 2 jaar was het goed merkbaar dat men weer enthousiast was elkaar te zien. De vaste en nieuwe club van partners met hun gasten waren de keurmeesters van de verse haring en die beviel hen zichtbaar.

De Utrechtse Haringparty werd dit jaar officieel geopend door directeur Economic Board Utrecht Michiel Dijkman.

Netwerken en verbinden

De gasten werden zonnig onthaalt met een glaasje bubbels op het terras van Restaurant Zuiver. Na het officiële gedeelte stond de Utrechtse Haringparty in het teken van netwerken en verbinden onder het genot van de verse Hollandse Nieuwe, culinaire hapjes en verfrissende drankjes.

'Editie voor in de boeken'

Medeorganisator Marco Peek (Brothers Horeca Groep) keek met een glimlach terug op deze editie. ‘Het was weer een editie voor in de boeken. Om deze ondernemersclub weer bij elkaar te zien hoeven we gelukkig geen jaar te wachten. De winterse equivalent, de Utrechtse Kerstborrel staat eind dit jaar weer gepland.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!