Zomerse vergader-barbecue in de binnentuin van KITZomerse vergader-barbecue in de binnentuin van KIT
Back Back Nieuws

Zomerse vergader-barbecue in de binnentuin van KIT

09 juni 2017

Zodra het kwik boven de 20 graden stijgt kunnen barbecue liefhebbers, die nou eenmaal ook nog moeten vergaderen, zich spoeden naar het Koninklijk Instituut voor de Tropen. In een inspirerende groene omgeving - het terras en de binnentuin liggen pal aan het Oosterpark – heeft KIT Meetings & Events voor groepen mooie barbecue arrangementen samengesteld, met of zonder vergadering.

Kleurrijk, Iconisch, Tijdloos

Genieten van de Gouden Eeuw kan nog dagelijks in het KIT. Het karakteristieke gebouw biedt zalen met grandeur, snelle internetverbinding, comfortabel (gloednieuw) meubilair en uitzicht op het Oosterpark. Kortom; geschikt voor kleinschalige partijen, festivals, symposia en grote meerdaagse congressen inclusief verblijf in het Amsterdam Tropen Hotel. Bovendien is het extra fijn vergaderen bij KIT, want een substantieel deel van de opbrengst komt ten goede aan uiteenlopende (ontwikkelings)projecten van de kennis-afdelingen van het KIT.

Zomerse barbecue

Er wordt nog lang nagepraat over het bedrijfsfeest of seminar wanneer dit wordt uitgebreid met een tropisch barbecue arrangement. Chef-Kok Hans Ribbens vertaalt in de samenstelling van de barbecue het multiculturele karakter van KIT in een verrassende combinatie van smaken. Het BBQ-arrangement bestaat dan ook uit een tropische welkomstcocktail, een uitgebreid buffet met live cooking, wijn, bier en frisdranken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!