Back Back Nieuws

Zomereditie Nationale Restaurant Week veelbelovend

25 juni 2008
De Nationale Restaurant Week, georganiseerd door DiningCity.com, groeide in drie jaar uit tot het grootste culinaire evenement van Nederland. Het concept: voor een te behappen bedrag genieten van een drie gangendiner of -lunch op topniveau kon zich verheugen op een massale belangstelling. Tijdens de wintereditie reserveerden 87.000 gasten een tafel. Tijdens de komende zomereditie van 2008, in de laatste week augustus, zullen meer dan 100.000 gasten in 500 deelnemende restaurants kunnen genieten van smakelijke hoogstandjes.

Op 6 augustus 2008 kan via de website www.restaurantweek.nl gereserveerd worden voor een plek bij één van de deelnemende restaurants. Gasten kunnen zich, alleen online, inschrijven op een drie gangenlunch of –diner voor respectievelijk € 20,00 of € 25,00 euro. De couverts zijn beperkt beschikbaar en op is op! De uitgebreide lijst met deelnemende restaurants zal begin juli bekend worden gemaakt. Restaurant Sophia uit Amsterdam en de met een Michelinster bekroonde De Nederlanden uit Vreeland a/d Vecht en Amarone uit Rotterdam hebben hun deelname reeds bevestigd. Het best gewaardeerde etablissement wordt weer de winnaar van de Nationale Restaurant Week Publieksprijs. Deze prijs is de enige in de Nederlandse culinaire wereld, die door de gasten zelf wordt toegekend.

DiningCity.com

De Nationale Restaurant Week is een initiatief van DiningCity.com, een toonaangevende online restaurantgids. Momenteel is DiningCity.com actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. Internationaal zijn de steden Antwerpen, Madrid, Geneve, Rome, New York en Hong Kong vertegenwoordigd. DiningCity wil de culinaire markt met de Nationale Restaurant Week, een evenement zonder winstoogmerk, bij de Nederlandse ervaren en onervaren fijnproever beter in kaart brengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!