Back Back Nieuws

Zomereditie Fris in je hoofd! event

20 juni 2006


Aan het begin van deze zomer organiseren Seats2meet.com, Meeting Plaza Amsterdam en StarJob de zomereditie van het Fris in je hoofd! event. Deze keer op twee locaties. Op maandag 3 juli in de Seats2Meet.com vestiging in Maarssen en op donderdag 6 juli in de sfeervolle ambiance van Meeting Plaza Amsterdam, gevestigd in het Olympisch Stadion. De Fris in je hoofd! events zijn een succes. Bezoekers van de vorige edities reageren enthousiast op de mix van workshops en lezingen, op het actief betrokken zijn bij het event, maar ook op het heerlijk kunnen genieten van verrassende hapjes, van het elkaar weer ontmoeten en van het kennismaken met nieuwe trends.

Vanwege de enorme belangstelling voor de Fris in je hoofd! events is er deze keer op twee locaties een avond gepland. Hierdoor kunnen meer gasten het event bezoeken, zonder dat dit ten koste gaat van de intimiteit.


Seats2Meet.com Maarssen is het vertrouwde decor voor de eerste dag van het Zomer Event. Meeting Plaza Amsterdam is gastheer op de tweede dag. En beide dagen staan in het teken van het zoeken naar balans in mind, spirit and body.

De Fris in je hoofd! Zomer Events beginnen om 17.30 uur en duren tot circa 22.30 uur. Ze bestaan uit twee sessies. De gasten kunnen kiezen uit workshops met uiteenlopende onderwerpen, verzorgd door verschillende bedrijven. Voor, na en tussen de workshopsessies zijn er inspirerende lifestyle- en ontspanningsactiviteiten. Gedurende de hele avond zijn er natuurlijk allerlei lekkere zomerse hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Inschrijven voor het Fris in je hoofd! Zomer Event is noodzakelijk.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!