Zomerbrancheborrel schaalt op, ben jij erbij?!Zomerbrancheborrel schaalt op, ben jij erbij?!
Back Back Nieuws

Zomerbrancheborrel schaalt op, ben jij erbij?!

30 juni 2020

Borrel, BBQ, beachvibe & branchegenoten! High Profile Events, EventSummit en LiveCommunity presenteren de eerste brancheborrel van deze zomer!

Hoe dorstig we op zoek zijn naar contact, blijkt wel uit hoe vliegensvlug de eerste plaatsen voor de Zomerbrancheborrel op het terrein van Thuishaven afgelopen week vergeven waren. Voeten in het zand, fijne beats en ongecompliceerd samenkomen: daar hebben we zin in! Om de BBQ, de borrel en het weerzien met je favoriete branchegenoten niet aan jouw neus voorbij te laten gaan, hebben we besloten op te schalen tot 150 personen. Reserveer dus snel een plek!

Op donderdag 2 juli organiseren High Profile Events, EventSummit en LiveCommunity van 16:00 tot 19:00 de eerste brancheborrel van deze zomer. Hét perfecte moment om elkaar weer te zien en te sparren over de afgelopen én de komende tijd. Thuishaven, met het grootste terras van Amsterdam, is de ideale locatie voor deze relaxte borrel met beachvibe.

Uiteraard houden we rekening met de geldende maatregelen en de 1,5 meter afstand. Bij slecht weer zorgen we voor een tent, dus zet die slippers maar vast klaar!

Tot donderdag!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!