Zomerborrel 2022: kleurrijk op alle frontenZomerborrel 2022: kleurrijk op alle fronten
Back Back Nieuws

Zomerborrel 2022: kleurrijk op alle fronten

30 augustus 2022

Meteen bij binnenkomst knalt het eerste enorme werk al op je af: STRAAT Museum op de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord is niet van de kleine gebaren. Het indrukwekkende museum en evenementenlocatie hostte maandagmiddag de Zomerborrel van Livecommunity, EventSummit & High Profile Events. Zo’n  80 gasten uit de evenementenbranche proosten met elkaar om de zomer af te ronden en de blik weer op een succesvol nieuw evenementenjaar te richten.

Met meer dan 4000m2 totale eventspace, 10 verschillende ruimtes, mogelijkheden van 10 – 2000 gasten, graffiti- en streetartworkshops, rondleidingen door het museum en de ruim 150 kunstwerken zal het STRAAT Museum je gasten ongetwijfeld inspireren. ‘Het kijken naar dit soort enorme kunstwerken maakt meteen iets los bij mensen, waardoor er mooie gesprekken ontstaan die ook echt over iets gaan’, merkt een bezoeker op. Het is een van de USP’s van STAAT Museum, waar alle zakelijke evenementen een op maat gemaakte ervaring zijn.

Na een inleiding van curator David Roos en een rondleiding door graffitiartist Peter was het tijd voor de borrel met catering van Indutch Event Group. Een kleurrijk event op alle fronten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!